Innersvängen 1

Innersvängen 1

Saltarö, Värmdö

Stor familjevilla med härligt poolområde på natursköna Saltarö

Välkommen till en gedigen och rymlig familjevilla med härliga sällskapsytor och en fantastisk pool som skapar den ultimata samlingspunkten på varma sommardagar. Här erbjuds generösa ytor med hög komfort, vattenburen golvvärme som värms upp av bergvärme vilket håller driftkostnaderna nere och ett gediget bygge som skapar en hög kvalitetskänsla. Den här fem sovrums villan har tre duschrum, ett stort kök i lantlig stil och ett ljust vardagsrum med öppen spis som ger både värme och karaktär. Från vardagsrummet når du de stora trädäcken som omger poolen och som erbjuder gott om plats för loungemöbler, grillar och matbord. Poolhuset står där och väntar på din personliga touch. Ta chansen att inreda detta utrymme precis som du vill och skapa en oas som är helt perfekt för din familj och dina vänner. Välkommen till ett hem som verkligen har allt. Kom och se det själv, boka din visning idag!

Fakta

Utgångspris
6 995 000 kr
Fast.beteckning:

Saltarö 3:59

Rum

6 st

Sovrum

5 st

Boarea

228 m²

Tomtarea

4 006 m²

Byggnadstyp

2 plan och souterängvåning

Byggnadsår

1962 & 2005

Fastighetsmäklare

Profil

Michel Adeheimer

0707 99 29 99

michel.adeheimer@bovida.se

Fastighetsmäklare

Profil

Oscar Adeheimer

0707 41 98 11

oscar.adeheimer@bovida.se

Övrigt

Saltarö tillsammans med Skärmarö bjuder på ett härligt skärgårdslandskap med hav och natur inpå knuten. Inom gång och cykelavstånd finns en uppsjö av fina båtplatser och fina badplatser med både sandstränder och klippbad. Vid en av badplatserna finns även en kiosk som är öppen sommartid. Här finns även Saltarö Tennisklubb, sim- och seglarskola. Det är goda busskommunikationer till Stockholm. Busshållplatsen ligger knappt hundra meter från huset och buss 436 tar er till Slussen på 50 min. Saltarö Skärmarö Bryggförening är en ideell förening med uppgift att underhålla föreningens bryggor samt att hyra ut bryggplatser till tomtägare inom Saltarö och Skärmarö (www.ssbf.eu). Varje tomt har rättighet till båtplats. Föreningen har ca tolv flytbryggor och tre landfasta bryggor på sex platser. Närmsta skola är i Hemmesta med låg, - mellan, - och högstadieskola samt Viks skola som är en låg och mellanstadieskola. Intill skolan I Hemmesta finns även ett flertal förskolor och en idrottsanläggning, Värmdövallen med sporthall, 11-manna konstgräsplan, 11-manna gräsplan och en mindre grusplan. Vintertid plogas halva grusplanen till isbana och är ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer. För den som gillar löpning eller längdåkning finns det även belysta elljusspår. För vidare information om Värmdös utbud av skolor och aktiviteter gå in på www.varmdo.se. För ett större utbud av mataffärer, butiker, systembolag, gym och vårdcentral är det ca 10 minuters bilväg till Mölnviks köpcenter. För de häst och golfintresserade finns ett flertal golf och ridanläggningar på Värmdö. I Gustavsberg finns även Ekvallen med bandybana, ishockeyhall, tennishall och bollhall. För den som vill bada inomhus finns en nybyggd badanläggning i Gustavsberg med äventyrsavdelning, vattenrutschbanor, bubbelpool, motionsbassäng m.m. www.gustavsbergsbadet.se.

Tomt

Låt oss presentera en fantastisk sluttande naturtomt på 4 006 kvm, belägen i en pittoresk omgivning där du kan njuta av lugnet och rofylldheten. Tomten gränsar mot allmänning i bakkant vilket ger en extra känsla av utrymme och avskildhet. Här finns både grönska med gräsytor och platser för planteringar som kan skapa en vacker och avkopplande miljö. Poolområdet är perfekt för avkoppling och underhållning med familj och vänner. Med en sådan tomt, finns det gott om möjligheter att skapa din drömträdgård och att njuta av livet i harmoni med naturen.

Stora altaner, delvis under tak som övergår i ett härligt poolområde.

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Värmdö Saltarö GA:1 ändamål: Vägar, Grönområden Förmån: Avtalsservitut Villa Och Årlig Avgäld, 01-IM4-34/6393.1 m.fl. Förmån: Officialservitut Väg Mm, 01-VÄM-73

Bredband

Fastigheten är ansluten till fiber.

Ventilation

Mekanisk frånluft.

Vatten och avlopp

Egen borrad brunn, avlopp till ett minireningsverk.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 10/5 2023

Klass

D

Elektricitet

Förbrukning

14 280 kWh/år

Drift per år

Vatten/avlopp

2 000 kr

Elförbrukning

28 560 kr

Sotning

700 kr

Väg/snö

3 500 kr

Renhållning

2 500 kr

Övrigt

500 kr

Summa

37 760 kr

Fastigheten förbrukar 14 280 kWh/år enligt energideklaration, kostnad som beräknats är 2 kr/kWh. Fastighetsskatt tillkommer med 9 287 kr för år 2023 (skatten är förifylld i din inkomstdeklaration. Du behöver alltså inte betala in avgiften eller skatten separat, utan den ingår i din slutliga skatteberäkning). Fastighetsförsäkring tillkommer då den är individuell. Övrigt är fastighetsägarföreningen, denna kostnad är frivillig.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

3 511 000 kr

Byggnad

1 990 000 kr

Mark

1 521 000 kr

Skatt/avgift

9 287 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

1970

Pantbrev

Summa

5 098 000 kr

Antal

10 st

Närområde

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning. BUDGIVNING På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post. Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt. LÅNELÖFTE En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl. UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.

Byggnad

Typ

2 plan och souterängvåning

Byggår

1962 & 2005

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Plastbelagd plåt

Fasad

Stående träpanel

Grund

Platta på mark och krypgrund

Stomme

Trä

Uppvärmning

Bergvärme, vattenburen golvvärme

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster

Renoveringar

2005.

Övrig byggnader

Poolhus, ca 20 kvm, ej helt färdigställt invändigt


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder