Arkitektritad villa på Hanstanäsvägen 63

Hanstanäsvägen 63

Saltarö - Skärmarö, Värmdö

Spektakulär modern villa med sjöglimt mot Skärmaröviken

En arkitektonisk dröm där ljuset flödar och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Underbara sällskapsdelar med plats för både familj och vänner. Kök med gott om utrymme och arbetsytor som vetter mot matplatsen och mot det rymliga vardagsrummet, båda med utgång till uteplatserna. Totalt finns här fyra sovrum, stor tvättstuga och teknikrum med groventré, duschrum på entréplan samt ett unikt badrum med glastak för att beskåda stjärnhimlen året runt. Villan är belägen i bakkant på den uppväxta trädgård och naturtomten. Den främre delen har fina gräsytor och vackra fruktträd. Vid husets framsida finns en tanke och ett ypperligt läge för ett poolområde. Belägen i den charmiga och genuina delen av Skärmarö utmed den västra delen av den fina viken.

Visningar

 • 11
  juni
  söndag
  kl 10:30 - 11:00
  Öppen visning - välkomna!
 • 12
  juni
  måndag
  kl 18:00 - 18:30
  Öppen visning - välkomna!

Fakta

Utgångspris
9 595 000 kr
Fast.beteckning:

Skärmarö 1:15

Rum

6 st

Sovrum

4 st

Boarea

203 m²

Tomtarea

2 710 m²

Byggnadstyp

2 plan

Byggnadsår

2012

Fastighetsmäklare

Profil

Michel Adeheimer

0707 99 29 99

michel.adeheimer@bovida.se

Fastighetsmäklare

Profil

Oscar Adeheimer

0707 41 98 11

oscar.adeheimer@bovida.se

Övrigt

Saltarö tillsammans med Skärmarö bjuder på ett härligt skärgårdslandskap med hav och natur inpå knuten. Här finns en uppsjö av fina badplatser och båtplatser. I området ligger även Saltarö Tennisklubb och seglarskola. På Saltarö Padel finns det två nybyggda toppmoderna dubbelbanor av hög kvalitet. Saltarö-Skärmarö Bryggförening är en ideell förening med uppgifter att underhålla och administrera ca 400 bryggplatser. Bryggplatserna är avsedda för lagfarna tomtägare inom Saltarö och Skärmarö. På Saltarö har man årligen traditionellt midsommarfirande på stora ängen vid Allévägen. Sommaröppet Livs vid Gårdsvägen. Södra Värmdö Hembygdsförening äger Saltarö Gamla skola som används för olika typer av aktiviteter som föreningen anordnar. Lokalen hyrs ut för olika ändamål, kurser, utställningar och fester. Allmänna kommunikationer finns, då med buss 436 som går till Slussen, restiden är ca 45 minuter. Man kan även ta bilen till Hemmesta om man vill ha fler busslinjer, det tar ca 10 min. I Hemmesta finns matbutik, restauranger, lite småbutiker och pendelparkering. Här finns även flera förskolor och låg -högstadieskola. Närmaste förskola ligger i Södra Kopparmora. I Hemmesta finns även en stor idrottsanläggning med inomhushall, 3 fotbollsplaner och elljusspår. Här ligger även fritidsgården för de äldre skolbarnen. För att nå ett större utbud av butiker och service så finns Mölnviks köpcentrum.

Tomt

2 710 kvm härlig tomt belägen utmed kusten runt Skärmaröviken. Den grusade infarten har plan gräsmatta på båda sidor med fruktträd som bidrar till denna charmiga miljö. Huset är beläget i den bakre delen och här har tomten karaktär av skärgårdsnatur.

Rymliga terrasser som sträcker sig utmed huset och som har invändig access från vardagsrum, kök och teknikrum. En del har tak, den vid köket, som kan vara skönt för att få skugga eller skydd för regn.

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Värmdö Saltarö GA:1 ändamål: Vägar, Grönområden

Bredband

Mobilt bredband nyttjas idag. Fiber finns i området men inte anslutet till fastigheten (mer information går att hitta på oppenfiber.se).

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft, FTX.

Vatten och avlopp

Egen borrad brunn, avlopp till Wostman ecology filterbädd samt fosforfälla.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 29/3 2023

Klass

D

Elektricitet

Förbrukning

18 780 kWh/år

Drift per år

Vatten/avlopp

3 620 kr

Elförbrukning

55 000 kr

Renhållning

3 000 kr

Summa

61 620 kr

Fastigheten har beräknad förbrukning om 18 780 kWh/år. Fastigheten är befriad från fastighetsskatt till år 2027. Försäkring tillkommer då den är individuell.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

4 634 000 kr

Byggnad

3 011 000 kr

Mark

1 623 000 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

2012

Pantbrev

Summa

5 500 000 kr

Antal

9 st

Byggnad

Typ

2 plan

Byggår

2012

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Plastbelagd plåt

Fasad

Trä

Grund

Betongplatta

Stomme

Trä

Uppvärmning

Luft/vatten värmepump, vattenburen golvvärme i båda plan

Tak

Papp

Fönster

3-glasfönster


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder