Kryssvägen 1

Kryssvägen 1

Norra Kopparmora, Värmdö

Renoverad enplans villa med rymligt och fullutrustat generationshus

En mycket fin och välrenoverad villa i ett plan med ett extra hus även det i mycket fint skick. Huvudbyggnaden har genomgått stora renovering under de senaste 10 åren med bland nytt kök, utbyggnad, tilläggsisolering och nytt badrum. Här finns det tre sovrum, snyggt och rymligt badrum samt det stilfulla köket som har öppen planlösning mot det rymliga allrummet som pryds av en täljstenskamin som värmer både kropp och själ. Vid matplatsen finns utgång till den stora altanen som vetter mot den barnvänliga och ogenerade tomten. Gästhuset som är fullt utrustat för uthyrning, kan så klart även nyttjas som en fantastisk tonårs bostad. Därefter finns ett härligt bastuhus med vedaggregat och relaxrum. Alla husen och spabadet binds samman av den stora altanen där man blickar ut över den fina hörntomten. Dom här välvårdade byggnaderna har ett suveränt läge i detta fina område med korta promenader till bad, buss och båtplats, -Välkomna!

Fakta

Utgångspris
5 555 000 kr
Rum

4 st

Sovrum

3 st

Boarea

102 m²

Biarea

35 m²

Tomtarea

1 994 m²

Byggnadstyp

1 plan

Byggnadsår

1965

Fastighetsmäklare

Profil

Michel Adeheimer

0707 99 29 99

michel.adeheimer@bovida.se

Fastighetsmäklare

Profil

Agneta Svensson

0760 400 240

agneta.svensson@bovida.se

Vägbeskrivning

Följ väg 222 (Värmdöleden) från Stockholm mot Gustavsberg och Stavsnäs. Följ motorvägen och motortrafikleden tills den tar slut (25 km från Slussen). Kör rakt fram vid rondellen vid McDonalds. Vid nästa rondell efter 3 km tag vänster mot Hemmesta. Passera genom samhället och efter 4 km tag höger mot Saltarö och Fagerdala. Efter 2,5 km tag vänster mot Saltarö. Efter ca 4 km kommer andra avfarten till vänster mot Norra Kopparmora. Tag vänster där in och kör ca 300 meter. Tag sen höger Kryssvägen, välkommen till nr:1.

Övrigt

Norra Kopparmora - ett område som utvecklas från fritidshus till permanentboende. Här bor man med hav och natur i sin direkta närhet. Gång och cykelavstånd till fina badplatser i både Evlinge och Kopparmora. Badplatsen i området har härliga badbryggor samt strand. Intill badplatsen finns båtklubben med ev möjlighet till båtplats för den som önskar. Närmaste skola är Hemmestaskolan som har undervisning från förskoleklass upp till årskurs 9, här finns även flertalet förskolor. Intill skolan finns två idrottshallar, idrottsplats samt bibliotek och fritidsgård. Till Hemmesta centrum är det drygt 5 km. I Hemmesta centrum finns matvarubutik, några restauranger och ett antal butiker och företag som erbjuder kommersiell service. I Haghulta finns en barnavårdscentral och i Mölnvik, Värmdö Marknad ca 1,5 mil bort och Gustavsberg ca 2 mil bort finns folktandvård, vårdcentral, flera matbutiker, köpcentrum och systembolag. I området finns det busshållplatser där buss 436 och 462 passerar. Denna fastighet har ca 400 meter till bussen vid Kopparmora.

Tomt

1994 m2 suverän hörntomt med ett toppenläge. Plan och rymlig runt om med fruktträd, planteringar och bärbuskar som inramas av byggnaderna på ett mysigt sätt. Riktigt bra med kort promenad till bad, båt och busshållplats.

Här är hela den plana och fina tomten en enda stor uteplats. Altan finns som sträcker sig mellan byggnaderna och sammanbinder dom på ett gemytligt sätt.

Planbestämmelser

Byggnadsplan Ändring Av Dp Ändring Av Dp

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Värmdö Kopparmora GA:5 ändamål: Vägar, Elledning och/eller belysning, Grönområden

Tv

Antenn/fiber.

Bredband

Fiber.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten och avlopp.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 27/9 2022

Klass

F

Elektricitet

Förbrukning

21 000 kWh/år

Drift per år

Vatten/avlopp

5 648 kr

Elförbrukning

33 000 kr

Sotning

2 100 kr

Vägsamfällighet

4 500 kr

Renhållning

1 118 kr

Summa

46 366 kr

Fastighetsskatt tillkommer med 11 589 kr (2022, två byggnader). Fastighetsförsäkring tillkommer då den är individuell, nuvarande ägare betalar 5 940 kr/år.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

2 333 000 kr

Byggnad

1 034 000 kr

Mark

1 299 000 kr

Skatt/avgift

11 589 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

2000

Pantbrev

Summa

2 622 000 kr

Antal

21 st

Närområde

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning. BUDGIVNING På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post. Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt. LÅNELÖFTE En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl. UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.

Byggnad

Typ

1 plan

Byggår

1965

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Plastbelagd plåt

Fasad

Stående träpanel

Grund

Plintar

Stomme

Trä

Uppvärmning

Luftvärmepump, eldstad samt direktverkande el

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster, ett par 2-glas

Renoveringar

2011 Inkoppling kommunalt VA 2012 Kök, el i allrum och kök, nya fönster och altandörr 2013 Kök, vardagsrum förstärkning av takstolar, bastuhuset 2014 Spabad 2015 Ny altan fram sida och sidan, renovering av 2 sovrum, hall och kontor. Tilläggsisolering vind och golv. Ny ventilation. Ny panel, nytt golv på vind nydragen el. Fönster, bygg och el i sovrumsdelen. 2016 Badrum (fackman).

Övrigt

Den maskinella utrustningen består av; Spishäll (Electrolux 2015) Ugn (Electrolux 2013) Mikro (Electrolux 2013) Diskmaskin (Electrolux 2017) Kyl (Electrolux 2012) Frys (Electrolux 2012) Fläkt (Thermex 2013) Tvättmaskin (LG 2018) Varmvatten beredare (NIBE 200 liter, 2016)

Övrig byggnader

Fristående villa om ca 35 m2 boarea innehållande allrum, sovrum, rymligt duschrum med tvättmaskin samt kök med Trinett bänk. En gedigen och mysig stuga som med fördel kan uthyras om så önskas eller så är det en förträfflig gäststuga eller tonårsbostad. Ett riktigt mysigt bastuhus med vedaggregat och en relaxdel, de är ungefär lika stora och hela huset är ca 15 m2. En friggebod som idag nyttjas som verkstad och förvaring för maskiner.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder