Mäster Palms Väg 14

Mäster Palms väg 14

Brunn, Ingarö

Topprenoverad familjevilla nära till både stad och natur.

Detta familjehus med generationsdel står omedelbart ut från mängden på Mäster Palms väg med sin nymålade vita fasad, trevliga trädgård och veranda vars söderläge lovar soliga sommarkvällar. Villan har genomgått en totalrenovering det senaste året. Nytt fullutrustat rymligt kök med gott om plats för umgänge samt stilfulla och eleganta badrum med golvvärme. Fyra sovrum varav ett har en egen walk in closet. Vid sidan av huset finns ett garage med invändig access, som håller på att renoveras till generationsboende. Centralt belägen i Brunn med gångavstånd till skolor, bussar, livsmedel, idrottsplats samt 5 minuter till Fladenbadet och Kolströmsbåtklubb. Fastigheten kan förhandsvisas under sommaren, vänligen kontakta mäklaren för tidsbokning.

Fakta

Utgångspris
7 845 000 kr
Rum

6 st

Sovrum

4 st

Boarea

136 m²

Biarea

46 m²

Tomtarea

1 058 m²

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnadsår

1958

Fastighetsmäklare

Profil

Michel Adeheimer

0707 99 29 99

michel.adeheimer@bovida.se

Övrigt

Område Attraktivt och centralt beläget villaområde med blandad bebyggelse och härlig natur in på knuten. Det är ett kort promenadavstånd till Brunn som är Ingarös centralort med livsmedelsbutik, bensinstation, pizzeria och en idrottsanläggning med både gräsplan och konstgräsplan med löparbanor. Där ligger också Brunns Skola F-9 samt Fågelviks Skola F-5 en liten bit bort. Mot Gustavsberg finns även Lemshaga Barnakademi som erbjuder F-9. Kring Brunns centrum finns det inte mindre än fem förskolor av olika karaktär. Ingarö golfklubb som ligger 2,5 km bort erbjuder en anläggning med 36 fantastiska golfhål, restaurang med fullständiga rättigheter, en välsorterad shop, range samt andra övningsområden.

Rum

 • Entré

  När man kliver in i entrén välkomnas man av en ljus och modern design, redo för just din personliga prägel. (golvvärme, el)

 • Sovrum 1

  Direkt till vänster finner man ett sovrum med fönster i söderläge. Ekparkett, vita väggar, tak, och spotlights.

 • Tvättstuga/pannrum

  På höger hand finner vi tvättstuga och pannrum (luft/vatten) som leder in till garage.

 • Garage

  Garage vars angränsade rum har både vatten, duschplats och värme inkopplat, perfekt yta för generationsboende, verkstad eller ateljé.

 • Duschrum

  Fortsätter vi in i huset har vi ett nytt och fint duschrum på höger sida. (golvvärme, el)

 • Vardagsrum

  Det luftiga ljusa vardagsrummet leder ut till altanen på entrésidan samt in till kök och matplats. Ekparkett, vita väggar, tak, och spotlights. (golvvärme, el)

 • Kök/matplats

  Ett ljust rum med en trevlig matplats och ett modernt kök utrustat med de senaste vitvarorna. Den maskinella utrustningen består av inbyggnadsugn, mikro, kyl, och frys från Samsungs 2020 sortiment, samt inbyggnadshäll från Electrolux (2020).

 • Allrum

  När vi kommer upp på övervåningen hittar vi ett allrum med gott om plats för en soffa eller dylikt. Ekparkett, vita väggar, tak, och spotlights.

 • Sovrum 2/3

  På vänster hand finns två mindre sovrum varav ett just nu används som klädkammare.

 • Badrum

  Badrum komplett med lyxigt badkar som ger en fin hotellkänsla. (golvvärme, el)

 • Sovrum 4

  Det största sovrummet med intilliggande walk in closet, gott om ljusinsläpp, och en dörr ut mot garagetaket. Här finns möjlighet att bygga en fantastisk takterrass.

Tomt

Centralt belägen tomt i eftertraktade Brunn. Stensatt infart och gång mot garage och hus.

Nybyggd altan belägen i soligt söderläge, byggd i komposit med glasräcke och infällda spotlights. Mycket fin ny uteplats även på baksidan med fina markarbeten i anslutning.

Planbestämmelser

Byggnadsplan

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Värmdö Brunn GA:2 ändamål: Vägar Last: Avtalsservitut: Väg, 01-IM4-18/13.1 Last: Avtalsservitut: Väg, 01-IM4-52/4194.1 Avtalsservitut Väg(2 st)

Bredband

Mobilt bredband.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten och avlopp.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 11/6 2020

Klass

E

Förbrukning

93 kWh/kvm per år

Drift per år

Uppvärmning

28 000 kr

Vatten/avlopp

8 000 kr

Väg/snö

1 600 kr

Vägsamfällighet

150 kr

Summa

37 750 kr

Fastighetsskatt 8.874 (för 2022) och fastighetsförsäkring tillkommer.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

3 963 000 kr

Byggnad

2 283 000 kr

Mark

1 680 000 kr

Skatt/avgift

8 874 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

1968

Pantbrev

Summa

3 210 000 kr

Antal

14 st

Närområde

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning. BUDGIVNING På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post. Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt. LÅNELÖFTE En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl. UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.

Byggnad

Typ

1 ½ plan

Byggår

1958

Bjälklag

Trä

Fasad

Stående träpanel

Grund

Betong

Grundmur

Betong

Stomme

Trä

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster isoler

Renoveringar

2021- ny altan baksida, markarbeten, målning 2020 - nytt kök, nya badrum, ny tvättstuga, nya golv, invändig målning väggar och tak hela huset, nya elinstallationer, nya vatten ledningar invändigt, nya golvbrunnar invändigt, nya vitvaror, ny tvättmaskin, ny torktumlare m.m. 2015 - Bytt tak 1983 - övervåning byggdes.

Övrig byggnader

Förråd/garage


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder