Helt nybyggd villa på Dundervägen 25

Dundervägen 25

Lillängsdal, Ingarö

Modernt nybygge med elegans i fokus

Denna nybyggda villa, endast ett stenkast från Baggensfjärden och omringad av sann skärgårdsnatur, välkomnar er med vackra trägolv och otroliga ljusinsläpp. Husets väluttänkta planlösning består utav två delar, den mysiga och praktiska sovrumsdelen och öppna och sociala sällskapsdelen som bildar vardagsrum och kök, hopbundna av en välkomnande hall med god förvaring och en gästtoalett. I sovrumsdelen finner vi först två rum som passar ypperligt till både kontor och sovrum, mellan dessa finns ett duschrum med dubbelt handfat och WC samt ett mindre allrum där trappan upp till loftet, i detta allrum finns även utrymme för en mysig läshörna eller ytterligare garderober. Detta stora loft sträcker sig över hela husets längd och passar utmärkt som ett avskilt lekrum där barnen får fritt spelrum eller kanske som välbehövlig extraförvaring. Fortsätter vi ned korridoren som leder mot änden av sovrumsdelen hittar vi föräldrasovrummet. Här finns det största sovrummet med utgång direkt till altanen, ett eget stort badrum med duschhörna och dubbelhandfat samt en walk in closet vars utrymme för en vägg av djupa garderober erbjuder lite extra lyx i vardagen. Den resterande halvan av huset består utav ett enda rum om ca 90 kvm. Detta är en yta som präglas av en helt öppen planlösning, stora fönsterpartier i tre väderstreck som erbjuder enorma ljusinsläpp, stilfull belysning monterat i ett vackert sluttande vitt trätak med upp till fyra meter i takhöjd, en modern braskamin som värmer både kropp och själ samt access till den stora altanen som omgärdar sällskapsdelen med terrassdörrar på vardera sida av rummet. Här finns även det välplanerade köket, uppfört i smakfulla färger och materialval, med stora arbetsytor och rikligt med förvaring. Välkommen till hemmakockens dröm, här finns allt man kan tänkas behöva, den smarta induktionshällen med integrerat fläktsystem håller det fantastiska taket fritt från klumpiga ventilationskanaler utan att spara in på effekten, här finns också ett rymligt walk in skafferi med plats för så mycket mer än bara mat såsom en vinkyl eller köksmaskiner. Ugn och mikrovågsugn finns inbyggt i den generösa skåpsväggen tillsammans med kyl och frys samt flertalet skåp. Tomten passar dig som älskar att ha naturen in på knuten, men inte vill spendera större delen av sommaren med gräsklipparen i högsta hugg. Här finns en mindre och lättskött gräsmatta, omringad av den vackra naturen som skärgården har att erbjuda. Altanen som sträcker sig runt den större delen av huset är inget annat än enorm och säkerställer att solens strålar finns inom räckhåll från morgon och kväll. På fastigheten finns även ett pumphus varav halva går att inreda som till exempel gästrum, medan den andra halvan fungerar ypperligt som verkstad eller extra förvaring. Här har ni chansen att köpa en helt nybyggd och aldrig bebodd villa i ett vackert och lugnt område, som tar er undan stadens stress och oljud, endast 30 minuter därifrån.

Fakta

Utgångspris
9 985 000 kr
Rum

4 st

Sovrum

3 st

Boarea

167 m²

Biarea

40 m²

Tomtarea

1 807 m²

Byggnadstyp

1 plan

Byggnadsår

2021

Fastighetsmäklare

Profil

Michel Adeheimer

0707 99 29 99

michel.adeheimer@bovida.se

Övrigt

Lillängsdal har under senare år genomgått en stor generationsväxling. Många barnfamiljer har flyttat ut. Flera fritidshus har förvandlats till permanentboende och flera nya hus har byggts till. Den största delen av fastigheterna är numera permanentboende. I området är tomterna stora och luftiga. I Lillängsdal har man även en egen strand, båtbryggor och en liten fotbollsplan. Möjlighet finns att få båtplats på föreningens egna bryggor. Det anordnas aktiviteter, fester och midsommarfirande. Området har en härlig lantlig känsla men geografiskt så nära de centrala delarna på Värmdö och även till Stockholm. Lillängsdal kallas ofta för "paradiset" av de som bor här. Ingarö bjuder på flera förskolor och skolor. Den närmsta förskolan är Varglyan i Lövhamra (vid Ingarö kyrka) som följs av ytterligare en förskola i Brunn. För de större barnen finns Lemshaga Akademi, en privat skola som har förskoleklasser upp till åk 9. I Brunn finns den kommunala skolan som även dem har förskoleklass upp till åk 9, skolbuss hämtar upp och kör hem barnen från Lillängsdal. Kommunikation Direktbussar från Ingarö k:a eller 474 från Värmdö Marknad Närservice Brunn, Värmdö Marknad, Värmdö Köpcentrum samt Gustavsbergs centrum. Parkering Pendelparkering finns vid Ingarö kyrka samt vid Värmdö Marknad. Mataffär finner du i Brunns Centrum ca 5 km från fastigheten. I Brunn finns även (förutom skolor och förskolor) en bensinmack och Ingarö IP som har flera fotbollsplaner med löparbanor och ett stort och härligt aktivitetsfält. Ingarö golfklubb som ligger ca 1 km bort från centrala Brunn, erbjuder en anläggning med 36 fantastiska golfhål, restaurang med fullständiga rättigheter, en välsorterad shop, range samt andra övningsområden. För ett större utbud av affärer tar man sig vidare mot Gustavsberg och Värmdö Marknad. Här finns flera stora butiker samt två stora mataffärer.

Tomt

1807 kvm mysig skärgårdstomt med högt och ljust läge. På baksidan finns en plan gräsyta och efter det en natursluttning ner till den bakre delen av fastigheten.

Den fina byggnaden omgärdas till stora delar av härliga altaner.

Planbestämmelser

Avstyckningsplan Nybyggnadsförbud

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Värmdö Brunnsnäs GA:2 ändamål: Vägar

Bredband

Förberett för indragning av fiber, ej anslutet.

Ventilation

Mekanisk frånluft.

Vatten och avlopp

Egen borrad brunn, avlopp till minireningsverk.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 20/9 2021

Klass

C

Drift per år

Vatten/avlopp

2 000 kr

Elförbrukning

18 000 kr

Sotning

400 kr

Väg/snö

750 kr

Vägsamfällighet

1 800 kr

Renhållning

3 000 kr

Summa

25 950 kr

Driftkostnaderna är beräknade, nytt hus, ej taget i drift. Angivet taxeringsvärde är från när det stod en sommarstuga här. Fastigheten är befriad från fastighetskatt i 15 år efter erhållit slutbevis. Fastighetsförsäkring tillkommer då den är individuell.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

2 053 000 kr

Byggnad

495 000 kr

Mark

1 558 000 kr

Taxeringsår

2020

Värdeår

2021

Närområde

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning. BUDGIVNING På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post. Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt. LÅNELÖFTE En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl. UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.

Byggnad

Typ

1 plan

Byggår

2021

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Plastbelagd plåt

Fasad

Trä

Grund

Krypgrund

Stomme

Trä

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme hela entréplan, frånluftsvärmepump

Tak

Plåt

Fönster

3-glasfönster

Renoveringar

Nybyggnation.

Övrig byggnader

Pumphus med förrådsdel


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder