Fantastisk vy från balkongen

Skogsbovägen 22

Ösby Sjö, GUSTAVSBERG

Vill du bo på första parkett med sjöutsikt över Ösby Sjö, välkommen till din nya bostad! Här har du en söt liten lägenhet med sjöutsikt över Ösby Sjö med en tilltagen balkong på 11 kvm. Lägenheten har sina välplanerade 24 kvm fördelat på allrum och kök, hall med garderober och ett stort helkaklat badrum. Balkongen kan med fördel användas som ett extra rum de varma sommarmånaderna. Lägenheten är helt insynsskyddad med sjön och naturen som tavla utanför. Ösby Sjöpark ligger i centrala Gustavsberg och är beläget i Skogsbo, strax öster om Gustavsbergs centrum och söder om Ösby sjö. Optimalt läge med närhet till buss, service, fina promenadstråk och insjöbad strax nedanför. Här kan du ta en promenad runt hela sjön (Ösby runt), träna på utegymmet som ligger precis vid föreningen, träna i föreningens egna innegym eller besöka Gustavsbergsbadet (300 m från föreningens tomt) för en simtur. Trots det centrala läget går det fint att njuta av den öppna vyn mot sjö och natur.

Fakta

Utgångspris
1 725 000 kr
Månadsavgift

2 184 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

401 075 kr

Rum

1 st

Boarea

24 m²

Våningsplan

3

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerfamiljhus

Byggnadsår

2018-2019

Fastighetsmäklare

Profil

Jessica Halvardsson

070 456 18 13

jessica.halvardsson@bovida.se

Planlösning

Entré in till hall med plats för ytterkläder och skor. I hallen har man grått klinkergolv som övergår till ekparkett ut i resterande del av lägenheten. I hallen finns en tilltagen garderob med skjutbara dörrar för optimal förvaring. I anslutning till hallen finns ett rymligt helkaklat badrum med mörkgrått klinkergolv med komfortvärme och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med tvättställ i kommod med spegelskåp ovanför, wc, handdukstork, duschhörna med vikbara dörrar i glas och takdusch. Tvättmaskin/torktumlare med praktisk bänk ovanför samt vägghängda hyllor. Kök och allrum i öppen planlösning med plats för både matbord, soffa och säng. Här har du en slående utsikt över Ösby Sjö och den fina naturen i anslutning. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll med ugn under och rostfri köksfläkt ovanför. Diskmaskin och rund diskho, bänkskiva i grått och vitt kakel under de vita köksskåpen. Allrummet har stora fönster och utgång till den stora härliga balkongen om ca 11 kvm med helt insynsskyddat läge mot andra grannar. På balkongen finns plats för både matbord och loungedel om så önskas.

Månadsavgift

2 184 kr/mån

Månadsavgiften höjdes under hösten 2022.

Indirekt nettoskuldsättning

401 075 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Tv

ComHem.

Bredband

ComHem.

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 12/5 2022

Klass

E

Drift per år

Elförbrukning

2 400 kr

Summa

2 400 kr

Bostadsrättsförsäkring tillkommer. Lägenheten är uthyrd i andra hand.

Byggnad

Typ

Flerfamiljhus

Byggår

2018-2019

Övrig byggnader

Det finns förråd i källarplanet där denna lägenhet har ett förråd på ca 2 kvm.

Förening

Namn

Brf Ösby Sjöpark 1 i Gustavsberg.

Organisationsnr

769633-7471.

Hemsida

https://www.osbysjopark.se/.

Gårdsplats

Föreningens utomhusmiljö omfattar smakfulla stenläggningar, rabatter, plana gräsytor samt lekplats. Bakom hus nr 22 kommunen etablerat ett populärt utegym.

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Ösby sjöpark 1 är granne med skogen och med strålande vacker sjöutsikt. Föreningen består av 73 lägenheter med adresserna Skogsbovägen 18, 20, 22 och 24. Alla lägenheter har antingen balkong eller uteplats.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Det finns 54 uteparkeringar varav 8 laddplatser och två gästparkeringar. I garage finns 9 st parkeringar varav 6 laddplatser. Kostnaden för en parkering ligger mellan 500 kr - 1250 kr Parkeringsplats följer inte med vid bostadsförsäljning eller vid andrahandsuthyrning av bostaden. Parkeringskö sköts av styrelsen. Sökande med bil har företräde samt att en p-plats per hushåll prioriteras.

Gemensamma utrymmen

I källarplan i hus 4 (Skogsbovägen 18) finns ett välutrustat gym. I hus 1 (Skogsbovägen 24) finns en övernattningslägenhet som föreningens medlemmar kan boka för 200 kr/natt. Till varje lägenhet hör ett förråd. Förråden är belägna i hus 1, 2 och 4. Detta innebär att du kan få ditt förråd i ett annat hus än ditt eget.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Kabel-TV & fiber via ComHem. I anslutning till månadsavgiften tas en obligatorisk avgift om 186 kr/mån ut för kabel-TV basutbud samt bredband.

Tillåter juridisk person som köpare

Ja.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

73 st.

Lokaler

1 st.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder