Skyttevägen 18

Gustavsberg Munkmora, GUSTAVSBERG

Rymlig lägenhet med inglasad balkong och renoverat kök samt duschrum

Mycket trevlig lägenhet en ½-trappa upp som renoverats och som vetter mot natur och innergård. En mycket solid förening där allt ingår i månadsavgiften, förutom försäkring, till och med el. Naturnära belägen vid det nedre området vilket har ett bekvämt gångavstånd till centrum och friluftsområden. Det rymliga köket är renoverat med nyare skåp och maskinell utrustning, plats för både avlastning och ett större matbord. Stilfullt duschrum med grafitgrå klinker och större vita kakelplattor på väggarna. Duschhörna, wc, handfat samt kombi maskin med tvätt och tork (2016). Det rymliga vardagsrummet har en vy mot naturen som ger en lugn och fridfull känsla. Två stora sovrum med varsin klädkammare varav det ena rummet har mysig balkong som är inglasad och utsikt mot den mysiga innergården och uppsikt över lekplatsen. En av Gustavsbergs stabilaste och mest anrika föreningar. Föreningen har en mycket god och sund ekonomi och i avgiften ingår all drift samt även TV och bredband. Här bor du med en månadskostnad där endast försäkring och eventuellt parkering tillkommer.

Visningar

  • 2
    februari
    torsdag
    Vänligen kontakta mäklaren för tidsbokning

Fakta

Utgångspris
2 175 000 kr
Månadsavgift

5 520 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

112 488 kr

Rum

3 st

Sovrum

2 st

Boarea

82.3 m²

Våningsplan

1 / 3

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerfamiljhus

Byggnadsår

1970

Fastighetsmäklare

Profil

Michel Adeheimer

0707 99 29 99

michel.adeheimer@bovida.se

Övrigt

Skyttevägen 18 är belägen på jämnt nummer i föreningens nedre område och har nära till fina strövområden och sjön Ösbyträsk. Gångavstånd via belyst gång/cykelbana till Gustavsbergs centrum där du bland annat finner matbutik, bibliotek, bank, apotek, och systembolag. Vid centrum hittar du också Gustavsbergsbadet och flera idrottsanläggningar. Vid hamnområdet finns restauranger, mysiga cafér, småbutiker, konst- och kulturutställningar som porslinsmuseet samt marina med båtliv. Det finns flera förskolor intill området samt en lågstadieskola för de mindre barnen. Buss 422 (busshållplatsen ligger inom ca 3-4 min promenad) tar er till centrum där det är mycket goda busskommunikationer vidare in till Stockholm. Buss 474 går var 10:e minut och tar ca 20 min till Slussen. Bakom husen finns stora naturområden med härliga vandringsleder och möjlighet till insjöbad.

Månadsavgift

5 520 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten, el, TV och bredband

Indirekt nettoskuldsättning

112 488 kr

Balkong och uteplats

Inglasad balkong i söder mot gården och lekplats.

Våning och hiss

Belägen en ½-trappa upp från entrén.

Tv

Föreningen har avtal med Tele2 som levererar ett grundutbud som ingår i medlemsavgiften. Du har självklart möjlighet att teckna ett avtal med Tele2 om du önskar ett annat kanalpaket.

Bredband

Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Tele2 gällande bredband, vilket betyder att bredband i hastigheten 100/10 Mbit/s ingår i avgiften sedan den 1 juli 2017.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 30/6 2019

Klass

E

Drift per år

Hemförsäkring tillkommer då den är individuell, i övrigt ingår driften i månadsavgiften.

Närområde

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning. BUDGIVNING På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post. Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt. LÅNELÖFTE En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl. UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.

Byggnad

Typ

Flerfamiljhus

Byggår

1970

Renoveringar

Säljaren förvärvade 2016, då var kök och duschrum renoverade. Det som gjordes vid inflytt var tapetsering båda sovrummen, inglasning av balkong samt målning av tak i båda sovrummen.

Förening

Namn

Brf Munkmora.

Organisationsnr

714000-1921.

Gatuadress

Skyttevägen 20.

Postnr

134 37.

Ort

Gustavsberg.

Hemsida

www.brf-munkmora.se.

Tillåter delat ägande

Ja.

Om föreningen

Föreningen består av 11 bostadshus och innefattar 239 stycken lägenheter totalt, uppdelat på två områden. Alla husen har tre våningar och i en del hus finns det entréer både på fram och baksidan. Det finns både ettor, tvåor, treor och fyror i föreningen. 1 rok är mellan 40 och 45 m² , 2 rok är 60 m², 3 rok är mellan 82 och 84 m² och 4 rok är 100 m² stora. Lägenheternas totala bostadsyta uppgår till 17 058 m² Samlingslokal Lokalen vid gaveln på Skyttevägen 6 är en större samlingslokal. Den kan du hyra om du vill ordna sammankomster, barnkalas eller liknande. Det kostar 500kr för första dygnet och sedan 200kr för påföljande dygn, du kan hyra lokalen max 3 dagar i taget. I lokalen finns det porslin, bestick, kyl, bord och stolar, soffa, soffbord och en toalett samt dusch. Övernattningslägenhet Lokalen på bottenvåningen Skyttevägen 11 är en mindre lokal. Den kan du hyra som övernattningslägenhet tex när du har besök. Kostnaden är 500kr för första dygnet och sedan 200 kr för påföljande dygn, du kan hyra lokalen max 3 dagar i följd. I lokalen finns det porslin, bestick, kyl, bord och stolar, bäddsoffa, soffbord, våningssängar och en toalett samt dusch. Totalt finns bäddplatser för 6 personer. Bastu Bastun ligger på Skyttevägen 3 och bokas med en speciell nyckelbricka. Brickan kostar 200:- och köps av föreningen vid Öppet Hus på Skyttevägen 20. Tvättstugor finns i port nr 3, 16 och 19. Mer information finns på föreningens hemsida: www.brf-munkmora.se.

Organisationsform

Bostadsrättsförening.

Äger marken

Ja.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Äkta förening

Ja.

Pantsättningsavgift

788 kr.

Överlåtelseavgift

1 838 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder