Bergmossevägen 22

Holmvikskogen, GUSTAVSBERG

Fantastiskt läge på toppen av Bergmossevägen med en otrolig vy över horisonten

Kanske det bästa läget? Helt magisk utsikt med vidsträckt horisontvy och fantastiska solnedgångar. En möjlighet som mycket sällan ges, att förvärva detta unika läge. Lägenheten är ljus och rymlig med tre stora rum och möjlighet att göra om en av klädkamrarna till en sovalkov om fler sovrum önskas. Dessa fina lägenheter har gott om förvaring både i lägenheten och i separat förråd. Ljust vardagsrum, kök med matplats och utgång till den inglasade balkongen om ca 10 m² som har gott om plats för möbler. Bekvämt gångavstånd till goda kommunikationer, affärer och service.

Fakta

Utgångspris
3 195 000 kr
Månadsavgift

6 476 kr/mån

Rum

3 st

Sovrum

2 st

Boarea

96 m²

Våningsplan

4 / 4

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerfamiljhus

Byggnadsår

1991

Fastighetsmäklare

Profil

Michel Adeheimer

0707 99 29 99

michel.adeheimer@bovida.se

Övrigt

Holmviksskogen bebyggdes i början på 1990-talet och består av flerfamiljshus och radhus i bostadsrättsform. De sju punkthusen på Bergmossevägen ligger med högt ljust läge i utkanten av Gustavsberg. Förskolan Holmviksskogen ligger vid infarten till område och till Ösbyskolan med F-åk 9 är det inte mer än fem minuters promenad. Busskommunikationerna är mycket goda och buss 474 går med tio minuters mellanrum och tar dig till Slussen på drygt 25 min. Det finns fina naturområden söder om Holmviksskogen med fina naturstigar runt Kvarnsjön med härliga klippbad. Åt andra hållet når man Ösby Träsk med insjöbad och även här finns fina strövområden. Det är promenadavstånd både till Mölnviks Köpcentrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, systembolag, gym mm. och till Gustavsbergs Centrum med service, banker, restauranger och Ekvallens idrottsplats med bandyplan, sporthall, ishall, badhus och tennishall. Det är heller inte långt till vackra Gustavsbergs hamn.

Tillträde

Tillträde kan ske när bouppteckningen har blivit registrerad hos Skatteverket.

Månadsavgift

6 476 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten och grundutbud TV

Balkong och uteplats

Inglasad och rymlig balkong med härligt läge. Här förlänger man verkligen säsongen och den nyttjas stora delar av året. Kan möbleras med loungegrupp och eller matbord.

Tv

Kabel-tv anslutning finns tecknat hos ComHem för hela föreningen. Kontakta ComHem om du vill ha fler kanaler utöver grundutbudet. Även Bredbandsbolaget erbjuder möjlighet till telefoni och digital-tv via bredbandsuttaget.

Bredband

I varje lägenhet finns ett bredbandsuttag som är anslutet till Bredbandsbolaget via fiber. För att koppla upp sig tecknas ett individuellt lägenhetsabonnemang hos Bredbandsbolaget. Hastigheten är upp till 100 Mbit/s. Bredbandsbolaget erbjuder även möjlighet till telefoni och digital-tv via bredbandsuttaget.

Ventilation

Mekanisk frånluft.

Energideklaration

Utfört

Utförd

Klass

D

Drift per år

Elförbrukning

6 000 kr

Summa

6 000 kr

Närområde

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning. BUDGIVNING På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post. Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt. LÅNELÖFTE En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl. UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.

Byggnad

Typ

Flerfamiljhus

Byggår

1991

Övrig byggnader

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd på ca 8 m². Samtliga hus har tvättstugor och cykelrum, i hus 25 finns även grovtvättstuga. Det finns ett separat förråd för mopeder. Det finns en föreningslokal i området som boende i Bergmossen har möjlighet att hyra för 200 kr/dygn, där finns även en bastu och dusch. I samma byggnad också en övernattningslägenhet i området som medlemmarna i har möjlighet att hyra för 100 kr/dygn. En grillplats ligger utanför samlingslokalen som är till för alla boende i området.

Förening

Namn

Brf Bergmossen-HSB.

Organisationsnr

769619-6638.

Gatuadress

Bergmossevägen 20.

Postnr

134 43.

Ort

Gustavsberg.

Hemsida

www.bergmossen.se.

Kontaktperson

Göran Svanberg. Tel. 070 582 83 85.

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Ösby 1:208 som består av 7 st punkthus med en total bostadsarea av ca 11.917 m² fördelade på 143 lägenheter och lokalarea ca 180 m². Det finns tvättstuga i varje hus, en grovtvättstuga finns i hus nr 25. Det finns en föreningslokal i området som boende i Bergmossen har möjlighet att hyra med bastu och dusch samt en övernattningslägenhet som går att hyra. Varje hus har ett cykelrum med plats för cyklar och barnvagnar. Där får inga mopeder förvaras. De förvaras i "mopedförrådet" som finns intill rondellen. Det finns p-platser att hyra 195kr/mån, kö kan förekomma. En speciell grillplats utanför samlingslokalen som är till för alla boende i området finns. Mer information finns på föreningens hemsida www.bergmossen.se.

Organisationsform

Bostadsrättsförening.

Äger marken

Ja.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

143 st.

Pantsättningsavgift

725 kr.

Överlåtelseavgift

1 690 kr. Betalas av Säljare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder