Välkommen till Skyttevägen 9

Skyttevägen 9

Munkmora, GUSTAVSBERG

Prisvärt boende i stabil förening

Här ges möjlighet till ett billigt och prisvärt boende i en stabil äldre bostadsrättsförening med låg månadsavgift. Lägenheten som har ett behov av renovering ligger i markplan med en inglasad balkong, kök med matplats, badrum , klädkammare och ett vardagsrum som delats av med ett sovrum. Området ligger nära härliga strövområden, insjöbad och Gustavsbergs centrum med service och goda busskommunikationer.

Fakta

Utgångspris
1 450 000 kr
Månadsavgift

2 790 kr/mån

Rum

2 st

Sovrum

1 st

Boarea

40.4 m²

Våningsplan

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerfamiljhus

Byggnadsår

1970

Fastighetsmäklare

Profil

Jan Lundqvist

070 791 76 46

jan.lundqvist@bovida.se

Övrigt

OMRÅDET: Det är gångavstånd till Gustavsbergs centrum via belyst gång/cykelbana. Där finns det mesta av service såsom mataffärer, konditori, restauranger, systembolag, banker mm. Det finns flera förskolor intill området samt en lågstadieskola för de mindre barnen. Buss 422 (busshållplatsen ligger 100 m från bostaden) tar er till centrum där det är mycket goda busskommunikationer vidare in till Stockholm. Buss 474 går var 10:e minut och tar ca 20 min till Slussen. Nere vid centrum ligger också Ekvallens idrottsplats med konstfrusen bandyplan, ishall, tennishall och sporthall. På väg till centrum passerar man Gustavsbergs badhus med motionsbassäng, rehab bassäng och en äventyrsavdelning med bl.a. vattenrutschbanor. Det finns möjlighet till friskvård, motion, relaxavdelning med bubbelpool, bastu och ångbad. Bakom husen finns stora naturområden med härliga vandringsleder och möjlighet till insjöbad.

Planlösning

HALL: Rymlig hall med plats för avhängning och en rejäl klädkammare. Säkerhetsdörr. BADRUM: Badrum med våtrumsmatta och tapet. Badkar, wc, tvättställ samt en tvättmaskin. KÖK: Kök har vita köksluckor, gott om förvaring och plats för matbord för 4 personer. Spis, fläkt och kyl/frys i äldre skick. VARDAGSRUM/SOVRUM: Vardagsrummet har utgång till en inglasad balkong i söderläge. En mellanvägg har byggts till ett sovrum med fönster.

Månadsavgift

2 790 kr/mån

inkl värme, vatten, hushållsel, TV och bredband

Balkong, uteplats och bilplats

Inglasad balkong i söderläge.

Kostnaden för att hyra p-plats är 350:-/mån, med el-stolpe 500:-/mån samt 200 kr i engångsbelopp för nyckel.

Våning och hiss

Markplan.

Tv

Föreningen har ett avtal med Tele2 gällande TV och bredband. TV basutbud och bredband 100/10 Mbit/s ingår i månadsavgiften.

Ventilation

Självdrag.

Drift per år

All drift ingår i månadskostnaden, även hushållsel.

Byggnad

Typ

Flerfamiljhus

Byggår

1970

Övrig byggnader

Det finns källarförråd om ca 6 m², en mindre matkällare samt ett cykel/barnvagnsförråd.

Förening

Namn

Brf Munkmora.

Organisationsnr

714000-1921.

Gatuadress

Skyttevägen 20.

Postnr

134 37.

Ort

Gustavsberg.

Hemsida

www.brf-munkmora.se.

Tillåter delat ägande

Ja.

Om föreningen

Föreningen består av 11 bostadshus och innefattar 239 stycken lägenheter totalt, uppdelat på två områden. Alla husen har tre våningar och i en del hus finns det entréer både på fram och baksidan. Det finns både ettor, tvåor, treor och fyror i föreningen. 1 rok är mellan 40 och 45 m² , 2 rok är 60 m², 3 rok är mellan 82 och 84 m² och 4 rok är 100 m² stora. Lägenheternas totala bostadsyta uppgår till 17 058 m² Samlingslokal Lokalen vid gaveln på Skyttevägen 6 är en större samlingslokal. Den kan du hyra om du vill ordna sammankomster, barnkalas eller liknande. Det kostar 500kr för första dygnet och sedan 200kr för påföljande dygn, du kan hyra lokalen max 3 dagar i taget. I lokalen finns det porslin, bestick, kyl, bord och stolar, soffa, soffbord och en toalett samt dusch. Övernattningslägenhet Lokalen på bottenvåningen Skyttevägen 11 är en mindre lokal. Den kan du hyra som övernattningslägenhet tex när du har besök. Kostnaden är 500kr för första dygnet och sedan 200 kr för påföljande dygn, du kan hyra lokalen max 3 dagar i följd. I lokalen finns det porslin, bestick, kyl, bord och stolar, bäddsoffa, soffbord, våningssängar och en toalett samt dusch. Totalt finns bäddplatser för 6 personer. Bastu Bastun ligger på Skyttevägen 3 och bokas med en speciell nyckelbricka. Brickan kostar 200:- och köps av föreningen vid Öppet Hus på Skyttevägen 20. Tvättstugor finns i port nr 3, 16 och 19. Mer information finns på föreningens hemsida: www.brf-munkmora.se.

Organisationsform

Bostadsrättsförening.

Äger marken

Ja.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Äkta förening

Ja.

Pantsättningsavgift

725 kr.

Överlåtelseavgift

1 691 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder