Strömstarevägen 48

Strömstarevägen 48

Ösbydalen, GUSTAVSBERG

Ljus gavellägenhet på övre plan i barnvänliga Ösbydalen

Välkommen till denna ljusa och rymliga gavellägenhet på övre plan. Man kommer in i lägenheten via den praktiska entrén på bottenplan, här hittar vi gott om plats för en garderobsvägg samt ett extra förrådsutrymme under trappan. På övre plan finns ett stort kök som ligger i anslutning till vardagsrummet som har tillräckligt med plats för att delas av. I lägenheten finns även ett kaklat duschrum utrustat med tvättmaskin samt två rymliga sovrum som präglas av goda ljusinsläpp och utsikt mot det charmiga området med bullerbykänsla. Husen på Strömstarevägen ligger inbäddade intill varandra med bilfria gångvägar samt en liten lekplats för de mindre barnen att leka vid. Ett stenkast bort finns Ösby Träsk där man med fördel kan ta med sig picknickkorgen och tillbringa varma sommardagar eller gå ner och ta ett kvällsdopp.

Övrigt

Ösbydalen är ett centralt beläget område med gångavstånd till buss, centrum och flertalet förskolor. Ca 500 meter till Ösbyskolan som har årskurs 1-9 samt förskoleklass. I direkt närhet finns även fina och stora grönområden med vandringsleder och badplats i Ösbyträsk. I Gustavsbergs centrum finns det mesta av service som mataffärer, konditori, restauranger, systembolag, bank mm. Här finns också Ekvallens idrottsplats med konstfrusen bandyplan, ishall, tennishall och sporthall. Strax bakom ligger Gustavsbergs badhus med flera bassänger och en äventyrsavdelning med bl.a. vattenrutschbanor. Det finns möjlighet till friskvård, motion, relaxavdelning med bubbelpool, bastu och ångbad. Det är heller inte långt till Mölnviks köpcenter med flera stora matbutiker, restauranger, gym, systembolag och ett stort utbud av klädbutiker, byggvaruhus m.m.

Planlösning

Egen entré från gaveln till en rymlig hall på entréplan med mahognyfärgat laminatgolv, garderob, plats för av avhängning av ytterkläder och ett förråd under trappan till övre plan. ÖVRE PLAN: Här kommer man upp till en rymlig hall med lucka till ett stort vindsutrymme som några gjort om till boyta. Stort ljust kök med flera fönster och matplats för 6-8 personer. Randig fondtapet och vita släta köksluckor. Spis med keramikhäll, kyl och frys, diskmaskin (ej fungerande) och mekanisk fläkt. Duschrummet har vitt kakel på väggarna och våtrumsmatta. Duschkabin, wc och belyst spegel ovan tvättstället samt tvättmaskin. Vardagsrummet med ljusrandiga tapeter, parkettgolv och flera fönster. Möjlighet att dela av till ytterligare ett sovrum. Två rymliga sovrum med tapetserade väggar varav det ena har garderober.

Balkong, uteplats och bilplats

Mysig uteplats vid förrådet med plats för bord och stolar.

Det ingår en p-plats till varje lägenhet. Det finns ett kallförråd på gaveln som tillhör lägenheten samt ett stort vindsförråd som går att inreda om så önskas.

Bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem (basutbud ingår i avgiften).

Ventilation

Mekanisk frånluft.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 6/4 2018

Klass

E

Drift per år

Elförbrukning

7 200 kr

Summa

7 200 kr

Övrigt om närområdet

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning. BUDGIVNING På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post. Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt. LÅNELÖFTE En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl. UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.

Byggnad

Typ

2 plan

Byggår

1991

Förening

Namn

Brf Blå Kontur.

Organisationsnr

716421-2461.

Gatuadress

Strömstarevägen 20.

Postnr

134 42.

Ort

Gustavsberg.

Hemsida

www.blakontur.se.

Kontaktperson

Malin Karlsson. Tel. 073-5186222.

Tillåter dubbelt ägande

Nej.

Om föreningen

Föreningen består av 40 lägenheter belägna i flerbostadshus. 20 st 2 rok, 20 st 3 rok samt 4 st radhus om 4 rok. Husen är uppförda 1990/1991. I föreningen finns en föreningslokal med grovtvättstuga, wc, dusch och festlokal. Både lokalen och grovtvättstugan går att hyra. I föreningen finns två förråd med trädgårdsredskap som man kan låna vid behov.

Organisationsform

Bostadsrättsförening.

Parkering

Det ingår en p-plats till varje lägenhet.

Renoveringar

2018 målades alla byggnader och fönster.

Äger marken

Ja.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Lägenheter

44 st.

Hyresrätter

1 st.

Pantsättningsavgift

483 kr.

Överlåtelseavgift

1 208 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder