Välkommen till Rekordvägen 1

Rekordvägen 1

Gustavsberg - Farstadal, GUSTAVSBERG

Ljus gavellägenhet med stor balkong i ogenerat läge

Ljus och rymlig gavellägenhet med ett av de bättre lägena i området. Stor balkong i soligt och ogenerat S/V läge mot skogsområde, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med flera fönster, rymligt bad/tvättrum, sovrum och klädkammare. Centralt beläget med bekvämt gångavstånd till vackra Gustavsbergs hamn och Värmdö marknad. Mycket goda busskommunikationer till Stockholm.

Fakta

Utgångspris
2 975 000 kr
Månadsavgift

4 698 kr/mån

Rum

2 st

Sovrum

1 st

Boarea

59 m²

Våningsplan

2 / 3

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerfamiljhus

Byggnadsår

2007

Fastighetsmäklare

Jan Lundqvist

070 791 76 46

jan.lundqvist@bovida.se

Övrigt

OMRÅDE Här erbjuds mysig skärgårdsmiljö nära naturen endast 25 min från Stockholm med promenadavstånd till vackra Gustavsbergs hamn med flera mysiga restauranger, mataffär, caféer, butiker, gym, vårdcentral och apotek. Det är även nära till Värmdö Marknad med ett stort utbud av olika affärer. Närområdet ger stora möjligheter till friluftsaktiviteter och ett stenkast från lägenheten ligger idrottsplatsen Farstaborg samt Gustavsbergs ridhus, här finns underbara strövområden/motionsspår längs Baggensfjärden och på andra sidan vägen ligger Kvarnsjön med mysiga badklippor och härlig natur. När det gäller övriga faciliteter finns bl.a. Gustavsbergsbadet som innehåller motionsbassäng, rehabiliteringsbassäng, äventyrsavdelning med vattenrutschbanor samt ett gym med yogaklasser mm. I angränsning till badet ligger Ekvallens idrottsplats med sporthall, ishall, konstfrusen bandyplan, tennishall och fotbollsplan. Vill man uppleva den underbara skärgården från havet så finns det flera båtklubbar nere i hamnen och där kan man ställa sig på kö om man önskar en båtplats. Suveräna kommunikationer till Stockholm där direktbussen som går var 10:e minut tar er till Slussen på ca 25 minuter eller vidare ut till Värmdös härliga skärgård.

Planlösning

HALL: Rymlig hall med klädkammare och gott om plats för ytterkläder och skor. SOVRUM: Till höger ligger det stora sovrummet med garderober och fönster mot skogsområde. BAD/TVÄTT Vitt helkaklat med mörkgrått klinkergolv (elgolvvärme). Wc, tvättställ med belyst spegelskåp ovan, duschhörna med glasvägg, tvättbänk med tvättmaskin och torktumlare under och förvaringsskåp ovan. VARDAGSRUM/KÖK Rakt fram ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning med flera fönster och utgång till den mysiga balkongen. Köket har gott om skåp med vita släta köksluckor, oljad ekbänkskiva med ljus mosaik ovan och vitvaror i rostfritt. Spishäll, fläkt, inbyggnadsugn och mikro, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Genomgående ekparkett i hela lägenhet och ljusa färger.

Månadsavgift

4 698 kr/mån

inkl värme, vatten, tv och bredband

Balkong, uteplats och bilplats

Stor balkong om ca 9 kvm i ogenerat S/V läge mot skogsparti.

P-plats går att hyra för 350 kr/mån och carportplats 500 kr/mån.

Tv

TV/Bredband/IP telefoni via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.

Ventilation

Mekanisk frånluft.

Energideklaration

Utfört

Utförd

Drift per år

Elförbrukning

4 080 kr

Summa

4 080 kr

Föreningen har ett gemensamt elavtal och man betalar endast för använda kWh. Föreningen har även installerat solpaneler på taket.

Byggnad

Typ

Flerfamiljhus

Byggår

2007

Övrig byggnader

Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd, cykelrum i separat hus och barnvagnsrum i entrén. I gemensamhetslokal "Villan" finns festlokal, bastu, relaxavdelning och två övernattningsrum. För vidare information http://www.villanfarstadal.se/

Förening

Namn

Brf Arenan.

Organisationsnr

769614-4554.

Gatuadress

Rekordvägen 3.

Postnr

134 39.

Ort

Gustavsberg.

Hemsida

http://arenanbrf.se.

Kontaktperson

Christer Skedå. Tel. 070-7953158.

Tillåter dubbelt ägande

Ej angiven.

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Gustavsberg 1:369 som består av två flerbostadshus med 32 lägenheter om totalt 2 274 kvm. Den gemensamma lokalen "Villan" finns att tillgå för föreningens medlemmar. Där finns bastu, samlingslokal och två övernattningslägenheter. Det finns totalt 20 p-platser och 16 carportar. Parkeringsplats med eluttag ca 350 kr/mån. Carportplats med eluttag ca 500 kr/mån. Det finns cykelförråd i separata hus, barnvagnsrum och vindsförråd. Det går utmärkt att mejla eventuella frågor om föreningen till arenanbrf@gmail.com.

Organisationsform

Bostadsrättsförening.

Äger marken

Ja.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Lägenheter

32 st.

Pantsättningsavgift

476 kr.

Överlåtelseavgift

1 190 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder