Kök

Björnskogsvägen 88

Gustavsberg Lugnet, Gustavsberg

Stor 3:a ombyggd till 4:a med grovkök

Rymlig lägenhet med mycket bra läge högst upp i området med utsikt mot naturen och lekplats nedanför. Rymligt kök i delvis öppen planlösning med vardagsrum. Två bra sovrum, utbyggd klädkammare mot vardagsrummet som används som sovrum, kaklat badrum med dusch och separat tvättstuga. Brf Styrmannen är en av Gustavsbergs äldsta och trivsammaste föreningar. Besök gärna deras välinformerade hemsida på www.brfstyrmannen.com. Området är beläget alldeles i utkanten av Gustavsberg inbäddat av stora naturområden. I närheten finns bl.a. skolor, förskolor och fina vandringsleder. Det är ca 300 meter till busshållplatsen där direktbuss 423 och 425 tar er till Slussen i Stockholm på ca 30 minuter. Buss 422 går även den till Slussen via Nacka. I rusningstrafik går bussarna ca var 5:e minut.

Fakta

Utgångspris
2 595 000 kr
Månadsavgift

4 872 kr/mån

Rum

4 st

Sovrum

3 st

Boarea

86.2 m²

Våningsplan

2 / 2

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerfamiljhus

Byggnadsår

1967

Fastighetsmäklare

Profil

Jessica Halvardsson

070 456 18 13

jessica.halvardsson@bovida.se

Planlösning

Möblerbar hall med plats för ytterkläder och skor, vid ena väggen finns en platsbyggd garderob. Hallen har en ljus mönstrad tapet och ett laminatgolv. I anslutning till hallen finns två sovrum, en utbyggd klädkammare som används som sovrum och ett helkaklat badrum. Badrummet har ett ljust klinkergolv och ljust kaklade väggar med mörkblå detaljer. Här finns wc, handukstork, tvättställ i kommod med speglskåp och belysning ovanför. Duschhörna med vikbara duschdörrar i glas och ett högskåp för förvaring. Två sovrum intill varandra varav ett större. Sovrum 1 har vitmålade väggar och en fondvägg. Sovrum 2, som är det större sovrummet har ljusmålade väggar och en mönstrad fondtapet. Kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Köket totalrenoverades 2014 med nya skåp, bänkar och vitvaror. Alla luckor är i högblankt vitt och svarta plattor sitter ovanför den mörkgråa bänkskivan i laminat. Ugn och micro i högskåp med en praktisk avställningsyta ovanför. Spishäll med rostfri spisfläkt, integrerad kyl/frys och diskmaskin. Köket har en rymlig matplats med anslutande tvättstuga. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett stilrent laminatgolv. Tvättstugan är inredd med en praktisk bänk med infälld tvättho, tvättmaskin och torktumlare. Väggarna har delvis våtrumstapet och på golvet ligger en våtrumsmatta. Här finns möjlighet att inreda ett extra wc. Vardagsrummet bjuder på den gamla fina parketten som slipades om 2010 och väggarna är målade i ljus kulör. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som har ett fint soligt läge. Renoveringar utförda av föregående säljare: 2010 Slipat vardagsrumsgolvet, målat tapetserat vardagsrum, hall och ett av sovrummen. 2011 Bytt tvättmaskin, 2012 Torktumlare, 2013 Ny ytterdörr, säkerhetsdörr, 2013 Bytt spegel i badrummet, tagit bort badkar och satt upp duschdörrar, satt in skåp, 2014 Renoverat kök samt golv och målat väggar, 2014 Bytt el-central samt dragit om elen till kök och tvättstuga, 2017 Målning klädkammare samt satt upp hyllor. Utförda renoveringar av nuvarande ägare: 2018 Byggt ut klädkammaren till ett extra rum, 2020 Glasat in balkongen.

Kökstyp

Kök.

Månadsavgift

4 872 kr/mån

Inkl VVS-fond exkl hushållsel och hemförsäkring.

Balkong, uteplats och bilplats

Inglasad balkong med fint solläge.

Uppvärmda garage och parkeringsplats med motorvärmare finns att hyra för föreningens medlemmar. Till garagen är det separat kö. För garagen debiteras månadshyra med mellan 400 och 700 kronor, beroende på storlek. För parkeringsplats med motorvärmare är månadshyran 125 kronor.

Våning och hiss

Våningsplan 2 av 2.

Bredband

Föreningen har ett avtal med Bredbandsbolaget om bredband och kabel-TV. Bredband via bredbandsuttag i varje lägenhet ger tillgång till internet med 100/10 Mbit/s. Router att ansluta till bredbandsuttaget för att erhålla trådlöst bredband via wifi ingår inte i avtalet. Wifi måste således var och en lösa själv utefter de behov på täckning man har. För TV via kabel ansluten till antennuttag i lägenheterna ger avtalet tillgång till en digitalbox, programkort, grundutbud, samt kanalpaket T2-Flex.

Ventilation

Självdrag.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 13/6 2019

Klass

E

Förbrukning

146 kWh/kvm per år

Drift per år

Elförbrukning

3 648 kr

Summa

3 648 kr

Byggnad

Typ

Flerfamiljhus

Byggår

1967

Förening

Namn

Brf Styrmannen.

Organisationsnr

714000-1962.

Gatuadress

Pastellvägen 6.

Postnr

121 36.

Ort

Johanneshov.

Hemsida

http://www.styrmannen.com/.

Tillåter dubbelt ägande

Ja.

Om föreningen

Föreningens bostadshus byggdes 1967- 1968 och innehåller: 28 stycken lägenheter med 1 rum och kök 22 stycken lägenheter med 2 rum och kök 116 stycken lägenheter med 3 rum och kök 2 stycken lägenheter med 4 rum och kök Fastigheterna uppvärms från egen panncentral vilken huvudsakligen eldas med pellets, som vintertid kompletteras med olja. Medlemmarna har tillgång till en biltvätt med pollettautomat. Polletterna kostar 20 kronor och räcker i 30 minuter. Gästlägenhet/möteslokal finns i nr 70. Föreningen har ett avtal med Telenor om bredband och kabel-TV. Bredband via bredbandsuttag i varje lägenhet ger tillgång till internet med 100/10 Mbit/s. Router att ansluta till bredbandsuttaget för att erhålla trådlöst bredband via wifi ingår inte i avtalet. Wifi måste således var och en lösa själv utefter de behov på täckning man har. För TV via kabel ansluten till antennuttag i lägenheterna ger avtalet tillgång till en digitalbox, programkort, grundutbud, samt kanalpaket T2-Flex. Vid extra stämma 1994 beslutades att föreningen skulle starta en VVS-fond. Till fonden sker en månatlig avsättning som bl.a. ska användas till framtida stambyten. Beroende av lägenhetens storlek är avsättningen mellan 88 och 192 kronor per månad, vilket belopp, vid en eventuell överlåtelse är att betrakta som kapitaltillskott. Sedan 2008 betalar föreningen även alla medlemmars individuella tillägg i hemförsäkringen gällande bostadsrätt. Mer information finns på föreningens hemsida www.styrmannen.com.

Organisationsform

Bostadsrättsförening.

Äger marken

Ja.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Lägenheter

168 st.

Pantsättningsavgift

483 kr.

Överlåtelseavgift

1 208 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder