Torggatan 4

Saltsjöbaden, Saltsjöbaden

Rymlig, ljus och renoverad etta och en härlig balkong med soligt läge i vackra Saltsjöbaden

Välkommen till Torggatan 4 i en fastighet med både hiss och garage. Möjligt med privata visningar, vänligen kontakta mäklaren. Direkt när vi kommer innanför ytterdörren finns gott om förvaring i forum utav platsbyggda garderober på höger sida. Badrummet består av en wc, handfat med spegel samt kommod i klassisk stil, tvättmaskin samt ett badkar. Det praktiska och renoverade köket är utrustat med en kyl/frys, ny spis samt flertal skåp och stora arbetsytor. Hallen leder in till lägenhetens rum vars stora fönsterparti bjuder på rikligt ljusinsläpp. Rummet har plats för både soffgrupp, säng och skrivbord. Lägenheten har en generös och härlig balkong som vetter mot soliga söder och grönskande natur. Här bor du otroligt centralt, direkt när man kliver ut genom porten så befinner man sig i populära Saltsjöbadens centrum där det finns bl.a. två livsmedelsbutiker, specialaffärer, bank, systembolag, apotek, bibliotek, gym och restauranger. Saltsjöbaden erbjuder många möjligheter för dig som vill föra ett aktivt friluftsliv. Förutom vacker natur, många bad och ett aktivt båtliv finns här simhall, tennishall, ishall samt Saltsjöbadens Golfklubb med både 9- och 18-hål endast ett stenkast från bostaden. Kommunen i övrigt bjuder på shopping i Nacka Forum och expansiva Sickla Köpkvarter. För dig som har ärenden åt Värmdöhållet erbjuder även Gustavsberg och Mölnvik trevlig shopping i skärgårdsnära miljö. Via den närliggande stationen Tippen (endast 3 minuter promenad) på Saltsjöbanan tar man sig in till city på ca 25 minuter, en resa som tar 15 minuter med bil.

Fakta

Utgångspris
1 895 000 kr
Månadsavgift

3 039 kr/mån

Rum

1 st

Sovrum

1 st

Boarea

44 m²

Våningsplan

4 / 4

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Loftgångshus

Byggnadsår

1972

Fastighetsmäklare

Profil

Michel Adeheimer

0707 99 29 99

michel.adeheimer@bovida.se

Balkong, uteplats och bilplats

Stor balkong och härlig i söderläge där man blickar ut över parken.

Garage finns i huset, ca 50 platser, erhålles via sep kö.

Våning och hiss

Två rymliga hissar finns i den mellersta porten.

Tv

Kabel via ComHem.

Bredband

ComHem.

Ventilation

Självdrag.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 10/4 2019

Klass

E

Drift per år

Elförbrukning

1 200 kr

Summa

1 200 kr

Övrigt om närområdet

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning. BUDGIVNING På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post. Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt. LÅNELÖFTE En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl. UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.

Byggnad

Typ

Loftgångshus

Byggår

1972

Renoveringar

Löpande, se årsredovisingen.

Förening

Namn

Brf Tattby 4:1.

Organisationsnr

769610-3329.

Tillåter dubbelt ägande

Ej angiven.

Om föreningen

Fastighetsbeteckning: Tattby 4:1 Typ: Flerbostadshus i 5 våningar Byggnadsår: 1972 Fönster: 2-glas Uppvärmning: Direktverkande el Lägenhetstyper: 62 st 1 rok, 12 st 2 rok, 6 st 4 rok, 1 st 5 rok (Totalt 81 st varav 75 Br & 6 Hr) Lokaler: 44 st lokaler & förråd med hyresrätt Garage: Varmgarage med 51 platser (separat kö) Tvättstuga: Ja, 1 st. Gemensamhetytor: Grön innergård med grill och utemöbler, Cykelställ på Plan 2 Källarförråd: Ett förråd per lägenhet finns i källarplan Kabel-tv: Com Hem. Internet: Com Hem from 151201.

Organisationsform

Bostadsrättsförening.

Äger marken

Ja.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Äkta förening

Ja.

Pantsättningsavgift

476 kr.

Överlåtelseavgift

1 190 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder