Charmig enrummare i hjärtat av Munkmora - Perfekt förstalägenhet!

Munkmora, Gustavsberg

Skyttevägen 5

Charmig enrummare i Munkmora med smart layout och moderna bekvämligheter. Välkomnande hall, ljust vardagsrum, funktionellt kök och mysig sovalkov. Mycket stabil förening, en av de bästa med låg skuldsättning. Nära till restauranger, grönområden och goda kommunikationer.
 • Typ: Bostadsrätt
 • Rum: 1
 • Boarea: 40 kvm
 • Våningsplan: 2 av 4
 • Avgift: 3 048 SEK/månad
 • Pris: 1 475 000 SEK

Kommande visningar

Inga visningar planerade. Kontakta mäklaren för mer information

Michel Adeheimer

Ansvarig mäklare

Bilder

Planlösning

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade enrummare belägen i det populära Munkmora. Med sitt smarta layout och moderna bekvämligheter är detta det ett perfekt boende för dig som söker både prisvärdhet och funktionalitet.

Steg in i den välkomnande hallen med rymliga garderober och ljusa målade väggar, som smidigt leder vidare till det öppna vardagsrummet. Här möts du av ljusa väggar, blommig fondtapet och stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Det funktionella köket är utrustat med gott om förvaringsutrymme och moderna vitvaror, vilket gör matlagningen till en fröjd.

Allrummets stora fönster och ekparkettgolv skapar en behaglig atmosfär att koppla av i. Den naturliga sovalkoven erbjuder en mysig plats för avkoppling eller sömn.

Denna enrummare är en del av en mycket stabil förening som erbjuder många förmåner, inklusive hushållsel, värme, vatten, bredband och TV i månadsavgiften. Dessutom finns gemensamma faciliteter som samlingslokal och bastu för föreningens medlemmar att nyttja.

Munkmora är ett område som erbjuder närhet till allt från restauranger och caféer till grönskande strövområden. Med goda kommunikationer och endast ca 25 minuter till Slussen är detta den perfekta platsen för dig att kalla ditt första hem.

Miss inte chansen att bosätta dig i denna trivsamma miljö och upplev det bästa av Munkmora. Kontakta oss idag för visning!

Fakta

Allmän information

 • Objektstyp:
 • Storlek: 1 rum. Boarea: 40 kvm.
 • Andelstal: 0,25091%. Andelstal insats: 0,25095 %. Andel av månadsavgift: 0,25091.
 • Andel av BRF:s nettoskuldsättning: -54 801 SEK
 • Lägenhetsnummer BRF: 5111
 • Bostadsrättsförening: Brf Munkmora. Markägare: Föreningen äger marken.
 • UppdragsID: GU6 8RE

Byggnad

 • Allmän information Kommentar:
  Föreningen består av 11 bostadshus och innefattar 239 stycken lägenheter totalt, uppdelat på två områden. Alla husen är tre våningar och i en del hus finns det entréer både på fram och baksidan. Det finns både ettor, tvåor, treor och fyror i föreningen. Ettorna är mellan 40 och 45 kvm stora, tvåorna är 60 kvm, treorna är mellan 82 och 84 kvm och fyrorna är 100 kvm stora. Lägenheternas totala bostadsyta uppgår till 17 058 kvm.
  
  I föreningen finns också lokaler som medlemmarna har möjlighet att låna/hyra, en bastu samt en samlingslokal. Mer information finns under Lokaler för medlemmar.
  
  Inom området är det bilfritt, men vid behov kan man öppna en bom och köra in med bil/lastbil för att kunna packa in eller packa ur. Det är dock förbjudet att parkera inne på området.
  
  De större grönområdena tas om hand av föreningen.
 • Hiss finns: Nej
 • TV/Internet beskrivning:
  TV - Föreningen har avtal med Tele2 som levererar ett grundutbud som ingår i medlemsavgiften. Du har självklart möjlighet att teckna ett avtal med Tele2 om du önskar ett annat kanalpaket. Du tar tar då fortfarande del av föreningens tabbar som dras av på kostnaden.
  
  Bredband - Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Tele2 gällande bredband, vilket betyder att bredband i hastigheten 100/10 Mbit/s ingår i avgiften sedan den 1 juli 2017. 
  
  Om du för redan har ett bredbandsabonnemang hos Tele2 får du ta del av grupprabbaten som dras av från ditt befintliga abonnemang. Du kan se detta genom att logga in på www.tele2.se och titta under mina sidor. Ett modem ingår också utan kostnad. 
  
  Om du för närvarande inte har ett abonnemang kontakta Tele2 kundservice för gruppavtal på telefon 0775-17 17 20
 • Övriga utrymmen i föreningen:
  Föreningen har lokaler som medlemmarna kan låna/hyra. Med hänsyn till de boende i närheten av lokalen så ska ljudnivån hållas på en normal nivå.
  
  Samlingslokalen 
  Lokalen vid gaveln på Skyttevägen 6 är en större samlingslokal. Den kan du hyra om du vill ordna sammankomster, barnkalas eller liknande. Det kostar 500kr för första dygnet och sedan 200kr för påföljande dygn, du kan hyra lokalen max 3 dagar i taget. Dygnet räknas från 12:00 till 12:00 nästkommande dag. Avbokning skall ske senast 24 timmar före bokat dygn.
  
  I lokalen finns det porslin, bestick, kyl, bord och stolar, soffa, soffbord och en toalett samt dusch. 
  
  För att boka lokalen kommer du till ett Öppet Hus och gör det direkt eller kontaktar styrelsen via e-mail.
  
  Lämna alltid lokalen i det skick som du själv vill finna den i.
  
  Övernattningslägenhet
  Lokalen på bottenvåningen Skyttevägen 11 är en mindre lokal. Den kan du hyra som övernattningslägenhet tex när du har besök. Kostnaden är 500kr för första dygnet och sedan 200kr för påföljande dygn, du kan hyra lokalen max 7 dagar i följd. Dygnet räknas från 15:00 till 12:00 nästkommande dag. Avbokning skall ske senast 24 timmar före bokat dygn.
  
  I lokalen finns det porslin, bestick, kyl, bord och stolar, bäddsoffa, soffbord, våningssängar och en toalett samt dusch. Totalt finns bäddplatser för 6 personer.
  Det finns en liten kokplatta men lokalen är inte utrustad för matlagning.
  
  Handdukar och sängkläder finns inte i lokalen.
  
  För att boka lokalen kommer du till ett Öppet Hus och gör det direkt eller kontaktar styrelsen via e-mail.
  
  Bastun
  Bastun ligger på Skyttevägen 3 och bokas med en speciell nyckelbricka. Brickan kostar 200:- och köps av föreningen vid Öppet Hus på Skyttevägen 20. Ett bastupass är 2 timmar. Bastun är tillgänglig 14.00-22.00 alla dagar, värmen sätts igång och stängs av utav den som har bastun.
  
  Det finns tre tvättstugor i föreningen och dessa finns på Skyttevägen 3, 16 och 19.
  
  
  Till varje lägenhet hör ett källarförråd, som är uppmärkt med ditt lägenhetsnummer. I källaren finns det även barnvagnsutrymme och plats för cyklar.
 • Energideklaration: Energideklaration utförd: 30 juni 2019
  Energistatus: Energideklaration är utförd
  Specifik energianvändning: 144 kWh/m²
  Energiprestanda, primärenergital: 149 kWh/m²
  Energiklass: E

Ekonomi

 • Pris: 1 475 000 SEK. Pristyp: Utgångspris.
 • Månadsavgift: 3 048 SEK/månad.
  Ingår i avgiften: Uppvärmning, Vatten , Varmvatten, Kallvatten
  Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften: El, värme, vatten, Bredband 100/10 Mbit/s samt TV-Bas båda levereras av ComHem via gruppavtal.
 • Driftkostnader: Försäkring: 133 SEK/månad.
 • Pantsättningsavgift: 788 SEK.
 • Överlåtelseavgift: 1 838 SEK. Överlåtelseavgift betalas av: Köpare.
 • Boendekostnadskalkyl:
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta

Intresseanmälan

Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos mäklaren. Läs mer här. (GDPR) *
* Obligatoriskt