Strandskatevägen 9

Ingarö - Fågelvik, Ingarö

RING FÖR BOKAD VISNING - Välkommen till detta smakfulla hus med optimalt läge i barnvänliga Fågelvik. Huset bjuder på välplanerade rum och fina uteplatser med härligt solläge. Kök med matplats i burspråk, vardagsrum med braskamin och utgång till härlig uteplats under tak. Två helkaklade badrum, tvättstuga med groventré. Tre sovrum och ett allrum. Vid parkeringen i carporten finns en ladd station för elbil. Här är huset för er som vill ha ett bekvämt boende där barnen själva kan ta sig till skola och aktiviteter. Fågelvikshöjden är ett centralt villaområde på Ingarö med en blandning av familjevillor i olika storlekar. Området är perfekt för barnfamiljen då man har både förskola och lågstadieskola i området. Även buss finns inom 2-3 min promenad. I Brunn centrum som ligger en kort promenad bort finns livsmedelsbutik, Brunns hög och lågstadieskola, flera förskolor, idrottsanläggning med inomhushall och stor fotbollsplan. Här är det många barn och ungdomar som tränar alla dar i veckan. För den golfintresserade finns Ingarö Golfklubb runt knuten. Klubben har två stycken 18 håls banor, en ängsbana och en skogsbana. Här finns även klubbhus med restaurang och en liten golf shop. Ett par minuters bilfärd längre ut på Ingarö ligger Björkviks Havsbad och Björnö naturreservat med fina badvikar och djupa klippbad. Här finns även Bistro Björkvik som serverar en mix av det svenska köket med inslag av skärgård.

Fakta

Utgångspris
6 495 000 kr
Rum

5 st

Sovrum

3 st

Boarea

123 m²

Tomtarea

353 m²

Byggnadstyp

2 plan

Byggnadsår

2000

Fastighetsmäklare

Profil

Jessica Halvardsson

070 456 18 13

jessica.halvardsson@bovida.se

Fastighetsmäklare

Profil

Agneta Svensson

0760 400 240

agneta.svensson@bovida.se

Planlösning

Möblerbar hall med klinkergolv som övergår till ett snyggt mörkt ekgolv som slingrar sig ut i alla rum på entréplanet och bryter av på ett fin sätt mot de ljusa väggarna. I hallen finna plats för ytterkläder och skor, här finns även en garderob och ett städskåp. Hallen och köket är i delvis öppen planlösning. Kök (Myresjökök) har ljusa köksluckor med ett ljust kakel ovanför köksbänkarna. Rymlig matplats vid burspråk som har fina fönsterpartier ut mot husets framsidan. Köket har målade väggar i en varm ton samt ett fondtapet vid matplatsen. I köket finns kyl/frys (2014), diskmaskin (2014), spis (2014) och spisfläkt (2014). Innanför köket finns en praktisk tvättstuga med groventré. Tvättstugan har ljust målade väggar och ett ljust klinkergolv. Här finns värmepanna (ny värmepanna från IVT installeras januari 2023), tvättmaskin (2019), torktumlare (2020) med en praktisk arbetsbänk med tvättho samt flera hyllplan för optimal förvaring. Mellan kök och vardagsrum ligger ett helkaklat badrum med el-golvvärme, duschhörna, wc (2014) och tvättställ i kommod (2020) med spegel ovanför. Rymligt vardagsrum med braskamin och stora fönsterpartier ut mot trädgården. Vardagsrummet har ljust målade väggar och en ljus tapetserad fondvägg. Från vardagsrummet når man både altan och trädgård. Övre plan På övre plan möts man av en hall i öppen planlösning med allrummet. Här kan man göra ytterligare ett sovrum om så önskas. Allrummet har ljust blåmålade väggar med en vit fondvägg och på golvet är det ekparkett som är genomgående in i alla sovrum. Det finns tre sovrum, Sovrum 1 är det största sovrummet, här finns en hel garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Väggarna är vita och bryts av med en fondvägg bakom sängen. Sovrum 2 och 3 är lika stora, båda rummen har vitmålade väggar samt fondväggar. Mellan sovrum 2 och 3 finns ett helkaklat badrum samt en klädkammare, utanför klädkammaren finns en vindslucka upp till vinden. Båda sovrummen med fönster ut mot baksidan har markiser vid fönstren. Badrummet är utrustat med el-golvvärme, badkar, wc (2012), handdukstork, tvättställ i kommod och spegel ovanför. Här finns även ett vädringsfönster. 2010 Målat fasaden, fasadtvätt september 2021. 2015 Nytt golv på nedre plan utbytt till "Kährs Ek". Detta var ett försäkringsärende pga vattenskada under diskbänken. Återställt och besiktigat. 2017 Ny ytterdörr. 2022 Termostaterna på alla radiatorer på övre plan är utbytta. 2022 Laddstation för elbil. 2023 Ny värmepanna från IVT installeras i januari 2023.

Tomt

Asfalterad infart hela vägen in under carporten. Vid entrén har man vacker marksten som gränsar mot liten trädgårdstäppa och häck ut mot gatan. På baksidan om huset finns en rymlig altan under tak som sedan övergår till fina gräsytor med planteringar. Hela baksidan ligger i fin söderläge och har en insynsskyddad häck ut mot gatan. På baksidan finns även fruktträd och bärbuskar att njuta av. BESKRIVNING BILPLATS På infarten finns plats för 1 bil i carporten och 1-2 bilar bakom. Innanför carporten finns ett förråd på ca 9 kvm.

Planbestämmelser

Detaljplan Vattenskyddsområde Vattenskyddsområde

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Värmdö Fågelvik GA:11 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Övrigt Last: Avtalsservitut: Grundvattenskydd Mm, 01-IM8-99/8065.1 Last: Officialservitut Fasad Mm, 0120-99/52.5 Förmån: Officialservitut Fasad Mm, 0120-99/52.6 Avtalsservitut Grundvattenskydd Mm

Tv

Fiber.

Bredband

Fiber.

Ventilation

Mekanisk frånluft.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten och avlopp.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 2/9 2021

Klass

E

Elektricitet

Nätbolag

Vattenfall

Leverantör

Vattenfall

Förbrukning

13 000 kWh/år

Drift per år

Uppvärmning

22 500 kr

Vatten/avlopp

7 900 kr

Sotning

437 kr

Vägsamfällighet

4 500 kr

Summa

35 337 kr

I kostnaden för vatten och avlopp ingår även sopor. Villaförsäkring tillkommer.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

3 677 000 kr

Byggnad

2 125 000 kr

Mark

1 552 000 kr

Skatt/avgift

8 874 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

2000

Pantbrev

Summa

2 700 000 kr

Antal

5 st

Byggnad

Typ

2 plan

Byggår

2000

Bjälklag

Trä

Fasad

Trä

Grund

Platta på mark

Stomme

Trä

Uppvärmning

Vattenburen värme via värmepanna, el golvvärme i badrum samt braskamin

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster isoler


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder