Torshällsvägen 15

Torshällsvägen 15

Torshäll, Värmdö

Plan och solig hörntomt med kommunalt VA och fiber i eftertraktade Torshäll

Beläget centralt i populära Torshäll finns denna underbara grönskande hörntomt med generös byggrätt. Fastigheten, bestående av 2002 m² och med byggrätt för 150 m² i två plan alternativt 200 m² i ett plan, präglas av insynsskyddade buskage, plan trädgård och fantastiskt soligt söderläge. Här har ni möjligheten att bygga eran familjs drömhus, nära till skolor, kommunikationer, butiker, och idrottsplatser. Kommunalt vatten och avlopp är betalt och indraget till stugan. Här finns även fiber där man har erlagt anslutningsavgiften. Det går bra att besöka tomten utanför visningstiderna. I dagsläget står en mindre stuga om ca 30 m² på tomten, utrustad med kök, vardagsrum, ett sovrum och duschrum. Fastigheten kommer att överlåtas med friskrivningsklausul, byggnaden är i behov av renovering och fastigheten marknadsförs som tomt.

Budgivning pågår

5 300 000 kr Budgivare 4 21/9 12:39
5 200 000 kr Budgivare 2 16/9 20:58
5 150 000 kr Budgivare 3 16/9 18:41
5 100 000 kr Budgivare 2 16/9 15:56
5 050 000 kr Budgivare 1 10/9 09:40

Fakta

Utgångspris
5 250 000 kr
Tomtarea

2 002 m²

Fastighetsmäklare

Profil

Michel Adeheimer

0707 99 29 99

michel.adeheimer@bovida.se

Övrigt

Torshäll/Fruvik är det ultimata området för barnfamiljer. Området gränsar till härlig natur och fantastiska promenadstråk och ligger mycket centralt med gångavstånd till förskolor och skolor. Inom en kort promenad finns bl.a Bosses backe som är en gammal skidbacke. Här har kommunen byggt upp bänkar och grillplatser så att man kan göra en fulländad utflykt med matsäck när barnen åker pulka och skidor i backen om vintern. Intill finns även flera löpspår som kan nyttjas året runt. På vintrarna spåras en slinga för de som vill åka långfärdsskidor. I Torshäll ligger även en av Värmdös bästa förskolor, Torshälls förskola. Förskolan har en fantastisk gård med naturen som granne. Här finns både inne och utegrupper och barnen får sina måltider lagade av egen kock. I närområdet finns flera andra förskolor, två lågstadieskolor och en högstadieskola. Ca 800 m från huset finner du Värmdövallen som bjuder på elljusspår, flera fotbollsplaner och två inomhushallar. Vintertid spolas en liten isbana på ena grusplanen, perfekt utflykt för barnfamiljer. Kommunikationerna från området är mycket goda, bussar till Slussen tar 25-30 minuter och bussarna har tät avgång i rusningstrafik. Närmsta matvarubutik finns i Hemmesta centrum och i Mölnvik / Värmdö köpcentrum, ca 2,5 km bort där finns all tänkbar service så som, vårdcentral, matbutiker, systembolag, klädaffärer m.m. Runt om på Värmdö finns en uppsjö av bad och båtplatser. Det största allmänna havsbadet ligger i Grisslinge. Här finns badbryggor, sandstrand, café och restaurang. För den som vill bada inomhus finns en badanläggning i Gustavsberg med äventyrsavdelning, vattenrutschbanor, bubbelpool, motionsbassäng mm. I Gustavsbergs centrum finns även konstfrusen bandyplan och ishall samt en utomhusrink.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten och avlopp.

Drift per år

Vatten/avlopp

6 000 kr

Elförbrukning

17 000 kr

Vägsamfällighet

1 000 kr

Renhållning

1 400 kr

Summa

25 400 kr

Fastighetsskatt tillkommer om 8 524 kr/år (2021) samt fastighetsförsäkring då den är individuell.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

2 317 000 kr

Byggnad

342 000 kr

Mark

1 975 000 kr

Skatt/avgift

8 524 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

1946

Pantbrev

Summa

1 800 000 kr

Antal

7 st

Övrigt om närområdet

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning. BUDGIVNING På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post. Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt. LÅNELÖFTE En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl. UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.


Intresseanmälan

Tipsa om tomten


Karta


Planlösning


Bilder