Egen entré

Hovslagarvägen 52

Hästhagen, Gustavsberg

Lugnt och tryggt boende i Bullerbymiljö!

Välkommen till denna ljusa och rymliga lägenhet i faluröda hus med vita knutar i två plan som bildar en mysig Bullerby känsla. I föreningen finns separata förrådsbyggnader, tvättstuga, föreningslokal och flera lekplatser för barnen att leka vid. Bakom husen har man härliga vandringsleder runt Kvarnsjön med mysiga badklippor. Skolor och Barnomsorg Förskola finns inom gångavstånd, t.ex. förskolan Lär och till Ösbyskolan går barnen på 5 minuter. Ösbyskolan är en modern skola med ca 730 elever och erbjuder Förskoleklass upp till årskurs 9. Kommunikation Buss 474 går med tio minuters mellanrum och tar dig till Slussen på drygt 20 min. Natur och Fritid Stora härliga strövområden finns söder om Hästhagen och man kan promenera till vackra Kvarnsjön och ta ett kvällsdopp. Åt andra hållet når man Ösby Träsk med insjöbad och fina strövområden. Affärer och Restauranger På promenadavstånd finns tre köpcentrum att handla i. Mölnviks Köpcentrum erbjuder alla typer av butiker, allt från mat till bygghandel och gym. Vid Värmdö marknad finns Plantagen, Coop och Biltema etc. och självklart så kan man ta en promenad in till Gustavsberg Centrum samt hamnen med keramiskt centrum och restauranger.

Visningar

  • 5
    februari
    söndag
    kl 14:30 - 15:00
    Öppen visning - välkomna!

Fakta

Utgångspris
3 195 000 kr
Månadsavgift

6 398 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

194 960 kr

Rum

3 st

Sovrum

2 st

Boarea

90 m²

Våningsplan

Hiss

Nej

Byggnadstyp

2 planshus, radhus

Byggnadsår

1981

Fastighetsmäklare

Profil

Jessica Halvardsson

070 456 18 13

jessica.halvardsson@bovida.se

Planlösning

Rumsbeskrivning: Kliv in i hallen på markplan med egen entré. En praktisk hall med två garderob för av hängning och utrymme för förvaring under den vitmålade trappen som leder upp till övre plan. Hallen har laminatgolv och vitmålade väggar, längst ena väggen finns en spegelvägg. På övre plan möts man av en rymlig möblerbar hall som har tre (flyttbara) garderober, hallen ansluter till alla rum och en mindre klädkammare/förråd. Även denna hall har ett slitstarkt laminatgolv och vitmålade väggar. Hemtrevligt kök med matplats för upp till 6 personer intill stora fönster ut mot entrésidan. Köket har ljusgråa köksluckor med ett ljusgrått kakel, öppna platsbyggda hyllor med inbyggda spotlights och bänkskivor i ek. Vitmålade väggar och laminatgolv. Köket är utrustat med Spis, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin (2018). Rymligt badrum med blå mosaik på golvet och vitt stilrent kakel på väggarna. Inkaklat badkar med duschvägg, wc, tvättställ och spotlights. Tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsbänk med skåp ovanför. Luftigt vardagsrum med utgång till den delvis inglasade balkongen och stora fina fönster ut mot skogen som ger härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet har ljust målade väggar samt en stilren fondtapet med diskreta texteffekter samt parkett på golvet. På balkongen har man plats för bord och stolar att njuta i eftermiddags/kvällssolen (från ca kl 12). Två sovrum varav ett större. Båda sovrummen har laminatgolv och tapetserade väggar. Utförda renoveringar: 2014 Målat köksväggar, 2014 Tapetserat om båda sovrummen, 2014 Målat trapp 2022 Målat element, 2022 Slipat köksbänkar och fönsterbräda i kök.

Månadsavgift

6 398 kr/mån

Exkl hushållsel och bostadsrättsförsäkring

Indirekt nettoskuldsättning

194 960 kr

Tv

Föreningen erbjuder kanaler genom avtal med Telia. Varje hushåll erhåller kostnadsfritt en mottagare som ingår i månadsavgiften.

Bredband

Alla lägenheter är anslutna till bredband 10/100 via Telia och ingår i månadsavgiften.

Ventilation

Mekanisk frånluft och självdrag.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 12/8 2020

Klass

E

Förbrukning

153 kWh/kvm per år

Drift per år

Elförbrukning

9 600 kr

Summa

9 600 kr

Exkl bostadsrättsförsäkring.

Byggnad

Typ

2 planshus, radhus

Byggår

1981

Övrig byggnader

Det finns ett kallförråd på ca 5 kvm som tillhör lägenheten i separat byggnad. De nödvändigaste redskapen för gräsklippning, krattning m.m. kan man låna i ett redskapsförråd beläget vid det bortre soprummet.

Förening

Namn

Brf Värmdöhus nr 1, Riksbyggen.

Organisationsnr

716416-7467.

Gatuadress

Hovslagarvägen 63.

Postnr

134 43.

Ort

Gustavsberg.

Hemsida

www.varmdohus.nu.

Om föreningen

Föreningen består av 6 st byggnader med 76 lägenheter, fem förrådsbyggnader samt ett kvartershus med samlingslokal och tvättstuga. Tvättstugan och samlingslokalen ligger i samma byggnad. Tvättstugan har 3 st tvättmaskiner, torktumlare, 2 st torkskåp och ett tork rum. För vidare information om föreningen gå in på www.varmdohus.nu.

Organisationsform

Bostadsrättsförening.

Parkering

Det finns 30 st garageplatser och 67 st parkeringsplatser. Vill du ha en egen p-plats är kostnaden med el (846:- i kvartalet), utan el (702:- kvartal) eller garage (1179:- i kvartalet). Ansökan gör du via föreningen. Garagen kan vara eftertraktade, så där kan det förekomma en viss kö och i så fall får du sätta upp dig på en kölista. Föreningen har även ett par platser med laddstolpar, för mer information kontakta föreningens ordförande.

Äger marken

Ja.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

76 st.

Lokaler

1 st.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Överlåtelseavgift

1 313 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder