Stor härlig 4:a med fin sjökontakt på första parkett mot Torsbyfjärden!

Mörtnäs, Värmdö

Sandtäktsvägen 15, lgh. nr 1:1001

Välkommen till Sandtäktsvägen - ett modernt paradis mitt i Värmdös hjärta med en charmerande 4-rumslägenhet som erbjuder lugn, natur och fantastisk havsutsikt. Perfekt för både avkoppling och äventyr med närhet till bryggor, skogar och snabb kommunikation till city
 • Typ: Bostadsrätt
 • Rum: 4, varav 3 sovrum
 • Boarea: 104,5 kvm
 • Våningsplan: 1 av 6
 • Byggår: 2017/2018
 • Avgift: 6 729 SEK/månad
 • Pris: 5 595 000 SEK

Kommande visningar

söndag
02/06
Enbart bokade visningar
Endast bokade visningstider. Kontakta mäklaren för att boka en tid!

Boka visning

Sandtäktsvägen 15, lgh. nr 1:1001, Mörtnäs
Datum:
Tid:  
Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos mäklaren. Läs mer här. GDPR *
* Obligatoriskt

Oscar Adeheimer

Ansvarig mäklare

Bilder

Planlösning

Beskrivning

Välkommen till Sandtäktsvägen, en modern förening med fantastiskt läge mitt i Värmdös hjärta!

I byggnaden närmast vattnet finner du denna charmerande 4-rumslägenhet med ett skyddat läge mot skog och utsikt över det glimrande havet.

Området Östra Mörtnäs är ett av Värmdös absolut finaste lägen och detta nya kvarter ger dig chansen att bo modernt och bekymmersfritt. Oavsett om du föredrar bryggor, kobbar och vackra sandstränder eller om du dras mer till skogar, vandringsleder och promenadstigar, så får du det bästa av två världar här. Det är enkelt att fylla fritiden med naturupplevelser. Strax nedanför huset finns den nya bryggan där Waxholmsbolagets senaste pendelinje tar dig in till city på dryga timmen.

Området erbjuder lika många möjligheter till lugn och avkoppling för vuxna som lek och bus för barn och barnbarn. En liten dos semesterkänsla, fast året runt. Denna nya oas är centralt belägen men med natur och skärgårdskänsla inpå knuten, mycket goda kommunikationer ett stenkast från detta fridfulla område.

Rumsbeskrivningar

 • Entré in till hall med grått klinkergolv och garderober bakom skjutbara dörrar. Alla väggarna är ljust målade och från hallen är det ekparkett ut i hela lägenheten.
  
  Vidare från hallen når man två sovrum intill varandra, i det ena sovrummet finns en platsbyggd arbetshörna. Längre in från hallen finns ett större sovrum med en hel garderobsvägg bakom skjutbara dörrar. Från detta sovrum blickar man ner över viken och båtbryggorna som ligger nedanför. Vid ingången till sovrummet finns en rymlig garderob bakom skjutdörrar samt ett av badrummen.
  
  Det finns två helkaklade badrum. Båda badrummen är inredda med vitt kakel, grått klinkergolv och dusch. Det ena badrummet är större och här finns även tvätt hörna med tvättmaskin samt plats för torktumlare om så önskas. I detta badrum kan man även installera ett badkar.
  
  Kök och vardagsrum i öppen fin planlösning med stora fönsterpartier i två väderstreck ut mot den insynsskyddade skogen och vattnet nedanför. Här bor du på första parkett ner mot vattnet som bjuder på glittrande vatten och ett skådespel av liv och rörelse när både fritidsbåtar och Waxholmsbolaget kastar loss för att åka raka vägen in till stan.
  
  Köket har tilltagna arbetsytor i svart granit med ett ljust kakel och köksluckor i mörk ton. Köket är utrustat med ugn och mikro i högskåp, hel kyl och frys, diskmaskin samt induktionshäll med spisfläkt ovanför.
  Vid köket finns plats för ett stort matbord samt en köks-ö om så önskas. 
  Runt vardagsrum och kök finns en rymlig altan som nås via två utgång, en vid köket och en vid vardagsrummet. På altanen finns gott om plats för flera utegrupper, grill och matplats.

Fakta

Allmän information

 • Objektstyp:
 • Storlek: 4 rum, varav 3 sovrum. Boarea: 104,5 kvm.
 • Andelstal: 1,74187.
 • Lägenhetsnummer BRF: 1:1001
 • Bostadsrättsförening: Brf Mörtnäsviken.
 • UppdragsID: GJY 85E

Byggnad

 • Allmän information Kommentar:
  Brf Mörtnäsviken består av totalt fyra hus om fyra till sex våningar fördelat på 72 lägenheter. Entréplan innehåller förutom lägenheter, cykelrum, barnvagnsrum, elrum och städrum. I vissa hus finns även fastighetförråd eller lägenhetsförråd på entréplanet.
 • Byggår: 2017/2018
 • Hiss finns: Ja
 • Övriga utrymmen i föreningen:
  Det finns möjlighet att hyra eller köpa en båtplats. Hyreskostnaden eller köppriset för en båtplats varierar beroende på dess storlek.

Ekonomi

 • Pris: 5 595 000 SEK. Pristyp: Utgångspris.
 • Månadsavgift: 6 729 SEK/månad.
  Ingår i avgiften: Uppvärmning, Kallvatten
  Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften: I avgiften ingår värme, kallvatten, TV, bredband och telefoni. Driftskostnad tillkommer för hushållsel, varmvatten och parkering.
 • Driftkostnader: Summa driftkostnad: 500 SEK/månad. Hushållsel: 500 SEK/månad.
 • Antal personer i hushållet: 4
 • Kommentar:
  Varmvatten 500
 • Boendekostnadskalkyl:
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.
 • Parkering: Varje lägenhet har möjlighet att hyra en parkeringsplats som är ansluten till huset. Det finns två alternativ tillgängliga: en vanlig parkeringsplats och en parkeringsplats i en carport. Kostnaden för en vanlig parkeringsplats är 400 kr, medan en parkeringsplats i en carport kostar 600 kr. Vissa parkeringsplatser har även utrustats med laddstolpar för elbilar.

Området

Mörtnäs

Mörtnäs är en attraktiv och familjevänlig villaområde beläget mitt på Värmdö, omgivet av natur och skärgårdsliv samtidigt som det har närhet till Stockholm. Det ligger nära handelsområdet Värmdö Köpcentrum som erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger, mataffärer och träningsanläggningar. Här finns också det populära Grisslinge havsbad med tillhörande restaurang samt det charmiga bageriet och konditoriet Systrarna Delselius. I närheten finns flera förskolor som till exempel Snickarbarnens och Solbackens förskola, samt den närliggande Ösbyskolan som sträcker sig från förskoleklass till årskurs 9. För naturälskare finns vackra vandringsstigar att utforska i det nordvästra naturområdet, och för golfentusiaster är Wermdö Golf & Country Club närmaste klubb.
 • Kommunikationer:
  Ålstäket fungerar som en viktig knutpunkt för kommunikation på Värmdö med ett brett utbud av busslinjer. Många av bussarna tar dig till Slussen på cirka 30 minuter och till centralen på ungefär 45 minuter under rusningstid. Dessutom finns det möjlighet att ta buss 474 till Gustavsberg. Tack vare det stora antalet linjer som passerar här är det sällan lång väntetid på en buss. För de som föredrar en mer avslappnad pendlingstakt finns också Ålstäkets färjeterminal. Här kan man i en lugnare takt resa in till Stockholm genom den vackra inre skärgården, vilket tar ungefär en timme till Slussen.
 • Karta

  Intresseanmälan

  Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos mäklaren. Läs mer här. (GDPR) *
  * Obligatoriskt