Bygg ditt drömhus med oslagbar sjöutsikt!

Himmelsbacken, Ingarö

VÄRMDÖ FÅGELVIK 1:670

 • Typ: Tomt
 • Tomtareal/mark: 2 501 kvm
 • Pris: 6 000 000 SEK

Kommande visningar

Inga visningar planerade. Kontakta mäklaren för mer information

Jessica Halvardsson

Ansvarig mäklare

Bilder

Beskrivning

Välkommen till en perfekt fastighet att förverkliga dina drömmar om det ultimata hemmet! Denna idylliska, obebyggda tomt erbjuder allt du kan önska dig och mer. Belägen på återvändsgata i ett lugnt och fint område med panoramautsikt över havet, är detta en sällsynt chans att äga din alldeles egna bit av paradiset.

Vakna upp till hisnande sjöutsikt varje morgon och njut av solnedgångar som tar andan ur dig varje kväll. Utsikten är lika vacker i alla väder.

Fastigheten är under pågående planarbete med ett förslag om största tillåtna bruttoarea (BTA) för huvudbyggnad är 280 kvadratmeter. Största tillåtna BTA för komplementbyggnader är 80 kvadratmeter. Endast friliggande enbostadshus. Högst en huvudbyggnad per fastighet. 
Samfällt vatten och avlopp betalt till tomtgräns så slipper du bekymra dig för komplicerade vatten- och avloppslösningar. Här är allt redan på plats, vilket gör byggprocessen smidigare och mer bekväm.

Är du en golfälskare? Du kommer att älska att veta att en av regionens bästa golfbanor är bara ett stenkast bort. Spela en runda när du vill, eller njut av att se proffsen i action.

För de som älskar att utforska sjön är närheten till båtklubben en verklig bonus. Enkel tillgång till båtplatser och vattensportmöjligheter gör detta till den ultimata platsen för vattenälskare. Läs mer på www.kolstromsbk.se.

Denna tomt är en sällsynt juvel som erbjuder det bästa av två världar - avskildhet och naturskönhet kombinerat med närhet till bekvämligheter och fritidsaktiviteter. Missa inte chansen att äga denna fastighet och skapa ditt drömhem.

Fastigheten ligger på Ingarös gräddhylla intill Himmelsbacken och är ett eftertraktat område att bo i med stora ståtliga villor
med här härhet till Brunns centrum.
Slipp långa resor för att handla eller ta del av samhällets bekvämligheter. Här har du en mataffär bara ett stenkast bort.

För familjer är närheten till skolan en viktig faktor. Barnen kan enkelt gå eller cykla till skolan, vilket ger både trygghet och bekvämlighet. För de som älskar att hålla sig aktiva är det perfekt att ha en idrottsanläggning i närheten. Oavsett om det är fotboll eller andra sporter, finns här möjligheterna.

Närhet till Värmdö Marknad: Bara en kort 10-minuters bilresa bort hittar du Värmdö Marknad, en livlig plats för shopping och nöjen. Perfekt för en dagsutflykt eller helgvistelse.

Pendelparkering: För de som pendlar till jobbet är närheten till pendelparkering ett stort plus. Du kan enkelt komma till och från arbetsplatsen utan krångel.

Denna fastighet är en pärla som kombinerar en idealisk plats med en mängd bekvämligheter som gör vardagen smidigare och mer njutbar. Oavsett om du är en familj som letar efter det perfekta hemmet eller en individ som önskar en central plats att bo på, kommer denna fastighet att uppfylla dina önskemål.

Fakta

Allmän information

 • Objektstyp: Tomt (Typkod: 210)
 • Taxeringsvärde: Taxeringsvärdet är 2 173 000 SEK (fastställt 2022) varav markvärde 2 173 000 SEK.
 • Tomt: Tomtareal/mark: 2 501 kvm. Totalareal: 2 501 kvm.
 • Fastighetsbeteckning: VÄRMDÖ FÅGELVIK 1:670
 • UppdragsID: G20 X22
 • Byggrätt, anslutningar mm:
  Fastigheten ligger i ett område där det är pågående planarbete, planen heter PFO I8, Näsudden-Ingarö varv. Granskning har pågått mellan 2023-06-16 och 2023-07-21. Kommunen kommer nu ta ställning till de inkomna synpunkterna och eventuella förslag till revideringar i ett granskningsutlåtande, detta gör under kvartal Q4 2023.
  För vidare information kring pågående planarbete samt ev frågor kring föreslagen byggrätt kontakta Värmdö Kommun.
  
  Fastigheten har en anslutningspunkt för vatten och avlopp via Ingarö Vatten och Avlopp AB. Anslutningskostnaden för detta är betalt. Kontaktuppgifter till Ingarö Vatten och avlopp finns hos fastighetsmäklaren, uppgifterna erhålls vid förfrågan.

Övriga rättigheter och belastningar

 • Gemensamhetsanläggning:
 • VÄRMDÖ FÅGELVIK GA:13 - VÄGAR.
 • Rättigheter förmån:
 • Avtalsservitut: Väg - se beskrivning.

Ekonomi

 • Pris: 6 000 000 SEK. Pristyp: Utgångspris.
 • Inteckningar: Det finns 1 pantbrev om 4 462 000 SEK.
 • Fastighetsskatt/-avgift: 21 730 SEK.
 • Driftkostnader: Summa driftkostnad: 6 000 SEK/år. Samfällighet: 6 000 SEK/år.
 • Boendekostnadskalkyl:
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta

Intresseanmälan

Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos mäklaren. Läs mer här. (GDPR) *
* Obligatoriskt